SØKERTALL: Rektor Andreas Evensen blir inspirert av at mange ønsker å gå på Bildøy bibelskole. Bildet er fra april 2023. FOTO: Sambåndet arkiv

Blant «tidenes beste» for Bildøy

111 søkere har takket ja til skoleplass ved Bildøy bibelskole neste skoleår. Rektor Andreas Evensen er glad og takknemlig for gode tall.

Bildøy bibelskole er inne i en positiv trend. Til høsten har 111 søkere takket ja til skoleplass ved Bibelskolen.

– Det er litt vanskelig å vite, men jeg tror det må være blant tidenes beste antall. Vi er glade for det, sier rektor Andreas Evensen til sambåndet.no.

Bildøy bibelskole har ifølge rektor plass til 114 studenter i internat og boliger som de har tilgjengelig.

I fjor møtte alle som hadde takket ja, bortsett fra én, frem til skolestart, forteller rektor. Sambåndet.no meldte 21. august 2023 om at 104 studenter møtte til oppstart i august i tillegg til to som skulle begynne i september. Den 3. juni 2022 kunne daværende rektor Gunnar Ferstad fortelle sambåndet.no at 103 søkere hadde takket ja til plass på Bildøy bibelskole. Ved skolestart 2022 var det 95 studenter som møtte opp.

Stigende tall
– Hvordan vil du kommentere tallene?

– Det er veldig flott at mange unge vil gå hos oss og ta et år på bibelskole. Det er flere bibelskoler som melder om at det er bra søkning og gode tall. Så det er positivt for flere.

Evensen har registrert at søkertallene og studenttallet har vært stigende de siste årene.

– Jeg tror at litt av forklaringen på de gode tallene er en blanding av god markedsføring og fornøyde studenter som går ut og forteller videre til sine venner og bekjente. Vi har et godt rykte.

Inspirerende
– Hva betyr dette for Bildøy bibelskole?

– Man blir inspirert av at mange har lyst til å gå her, og av det vi ser skje i den enkelte sitt liv. Det er inspirerende å være leder på skolen og være ansatt og merke at her gjør vi noe som funker. Det gir oss tro på Bibelskolen, tro på det vi holder på med, og tro til Gud – at han bruker oss.

Rektor peker også på det økonomiske, at flere studenter betyr mer støtte og studentinnbetaling.

– Det er ganske stor forskjell på høye og lave tall når det gjelder økonomi, konstaterer Andreas Evensen.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.