Slik blir bibelcampen 2017

Kretsledere sterkt representert, og avslutningen blir samtidig med UL. Bookingen starter 2. januar.

En tredjedel av talerne på 2017-utgaven av Lyngdal bibelcamp er til daglig ledere for kretser tilknyttet Indremisjonsforbundet (ImF). Det gjelder Johan Halsne (Sunnmøre Indremisjon), Arild Ove Halås (Nordmøre og Romsdal Indremisjon) og Marit H. Ådnanes (Indremisjonssamskipnaden). I tillegg er kretsleder Torgeir Lauvås i ImF Rogaland oppført som leirsjef program den første uka (se faktaboks for datoer).

Lokal profil.

Dersom vi for anledningen regner sangevangelistene Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes som én taler (!), er det bare to av de oppsatte forkynnerne som har hovedansettelsesforholdet sitt i ImF sentralt. I tillegg til Stokken og Alnes gjelder det generalsekretær Erik Furnes. Ellers er personalleder i ImF, Aud Karin Kjølvik Ringvoll, oppført som leirsjef program i uke 30.

Den lokale profilen på talerne styrkes ytterligere av pastor og tidligere daglig leder i ImF-forsamlingen Fredheim Arena i Sandnes, Runar Landro, og forkynner Marie Lode Hornnes i ImF Sør. Bibellærer Ole Magnus Breivoll ved Bildøy bibelskole og fritidsforkynner John Roger Nesje gjør talerlisten komplett.

Kvalitet.

2017 er første året Kenneth Foss har det administrative hovedansvaret for LBC, i egenskap av sin nye stilling som arrangements- og markedsansvarlig i ImF. Foss skal selv være leirsjef program i ukene 28 og 29.

– Er det vanlig med så få sentralt ansatte talere på bibelcampen?

– Det vet jeg ikke. Jeg er opptatt av å bruke våre egne talere, men da tenker vi ikke bare ImF sentralt, men kretser og lokalforsamlinger inkludert. Ellers er jeg opptatt av kvalitet på de som skal være talere. Så er det bra om det er litt variasjon fra år til år. ImF har mange gode talere, både kvinner og menn.

Kenneth Foss kan ellers love egen kidscamp og ungdomscamp hele sommeren, og det blir band og forsangere alle fire ukene. Programmet blir fortløpende oppdatert på bibelcampen.no utover våren.

Booking av rom og leiligheter åpner som vanlig mandag 2. januar. Booking via internett skjer på bibelcampen.no. Man kan også bestille på gamlemåten ved å ringe KVS Lyngdal på telefonnummer 38 33 06 00.

UL.

Nytt av året er at siste del av den siste uka får en konkurrent i form av Ung Landmøte (UL). Den store ungdomsfestivalen i regi av NLM Ung i samarbeid med ImF-Ung er i 2017 besluttet lagt til uke 29, mot vanligvis uke 30. Grunnen er at styringsgruppa for UL har ønsket å slippe kollisjon med verdens største fotballturnering, Norway Cup, på Ekebergsletta i Oslo.

– Hvilken effekt tror du det vil ha for bibelcampen, Kenneth Foss?

– Mest sannsynlig vil det bli litt færre eldre ungdommer. Men for UL vil flyttingen bety flere deltakere. Det lever vi godt med.

– Hva med rekrutteringen til barne- og ungdomsteamet?

– Vi har hatt såpass bra tilgang til søkere de siste årene at jeg tror det skal gå bra, men man vet jo aldri helt sikkert, svarer arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.