SLUTTER: Alexis Lundh trekker seg som daglig leder i Guttogjente.no. Foto: ImF Media arkiv

Guttogjente.no sa nei til fusjon

Det blir ikke sammenslåing mellom foreningene Guttogjente.no og Tro & Medier. Dermed må Guttogjente.no lete etter ny leder.

Den store saken på generalforsamlingen til Guttogjente.no fredag 24. mai var om foreningen skulle gå inn i Tro & Medier.

Bakgrunnen var at styret over tid har arbeidet med strategiske veivalg for å gjøre Guttogjente.no mer robust. Alexis Lundh sa til sambåndet.no den 21. mars at han ville kombinere stillingen som daglig leder for Guttogjente.no med sin nåværende stilling som leder i Helt Fri, som er en del av Tro & Medier.

Grundigere
Forslaget om sammenslåing fikk ikke det nødvendige totredels flertall. Fire stemte for og fire mot forslaget.

‒ NLM stemte mot sammenslåing. Vi synes det er en god idé, men vi ønsker en grundigere prosess der vi bruker mer tid på å utrede konsekvensene av en sammenslåing, sier pressekontakt i Guttogjente.no og informasjonsleder i NLM, Espen Ottosen.

NLM er en av medlemsorganisasjonene i guttogjente.no.

Ryddig
Til sambåndet.no meddeler Lundh at han vil slutte som daglig leder i Guttogjente.no.

‒ Jeg hadde tro på det. Nå må jeg bare ta til etterretning generalforsamlingens vedtak og respektere det. Men jeg synes det er leit, for jeg var motivert for å jobbe for at Guttogjente.no skal bli større og nå bredere ut, sier Lundh.

‒ Hvorfor trekker du deg som daglig leder?

‒ Det er unaturlig for meg å fortsette. At jeg slutter er ryddig for min egen del og for Guttogjente.no. Arbeidsoppgavene som daglig leder i Guttogjente.no og leder for Helt Fri er overlappende, og derfor ville det vært en fordel at de hørte inn under samme organisasjon, svarer Lundh.

Til høsten vil det bli en ny ekstraordinær generalforsamling i Guttogjente.no der man vil velge nytt styre.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.