JUL: Slik ser forsiden på adventskalenderen ut.

Awana med adventskalender på tre språk

Før påske kom Awana Norge med en påskekalender, som ble en suksess. Nå lanserer de adventskalender på norsk, engelsk og ukrainsk.

Når sambåndet.no ringer til daglig leder Lars Dale i Awana Norge, er han opptatt med å forberede seg til trosopplæringskonferansen i regi av Den norske kirke onsdag 19. oktober. Der skal han presentere Awana og den nye adventskalenderen som nå kan bestilles på Awanas hjemmeside. Det er første gang Awana gir ut adventskalender.

Bredt ut
– Før påske kom vi for første gang med påskekalender. Det ble en suksess. Nå går vi enda bredere ut, sier Dale.

Med det tenker han på at en kan få adventskalenderen på både norsk, engelsk og ukrainsk.

– På den måten kan vi få delt det beste budskapet i verden med ukrainere på deres hjertespråk. Vi drømmer om at menighetene skal dele ut adventskalenderen til ukrainere i Norge. Gjennom engelsk når vi også mange andre med ulike nasjonaliteter, fremholder han.

Gave
Den daglige lederen forklarer at det er tosidig hvorfor de gir ut adventskalenderen på engelsk og ukrainsk. Det ene er å nå de i Norge som ikke har norsk som morsmål. Det andre er at den engelske og ukrainske adventskalenderen skal sendes til ulike land i Europa.

– Det er en gave fra Awana Norge til Europa, sier Dale.

Les også: Klar for Awana Europa.

QR-kode
Adventskalenderen består av en luke, i form av QR-kode, for hver dag fra 1. til 24. desember. Bak hver luke finner man en bibeltekst, noen spørsmål og dagens utfordring, og i helgene er det litt bonusstoff.

På Awanas hjemmeside står det at hensikten med kalenderen er å hjelpe familier til gode familiestunder gjennom hele adventstiden på en overkommelig måte, og at bare ved å ha kalenderen fremme, blir familien påminnet om julens budskap og hovedperson.

Rabatter
Awana Norge ønsker at kalenderen skal bli delt og har derfor kvantumsrabatter. Kalenderen koster kr 69 pr. stykk ved kjøp av 10 eller flere og kr 49 kr pr. stykk ved kjøp av 20 eller flere. Den kan også kjøpes på ImF Ung sin hjemmeside. Ved bestilling av inntil 19 stk. av juleheftet Barnehelg, inkludert Awana adventskalender, koster det kr 99 pr. blad/kalender, og ved bestilling av 20 eller flere Barnehelg koster det kr 69 pr .blad/kalender.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.