FLERE: Her er kullet som startet på Bildøy Bibelskole høsten 2016. For neste skoleår ligger det an til enda flere studenter. FOTO: ImF MEDIA ARKIV

Gode søkertall for Bildøy Bibelskole

Bildøy Bibelskole er inne i et år med høyt studenttall, og til neste skole år ser det også ut til å bli mange studenter ved skolen.

Rektor Gunnar Ferstad ved Bildøy Bibelskole er godt fornøyd med søkertallene til skolen. Tallene viser en 20 prosent økning sammenlignet med samme tid i fjor. For skoleåret 2020/21 har 43 sagt ja til plass på Krik (Kristen idrettskontakt), 10 har sagt ja til plass på musikk, og 10 har sagt ja til plass på Disippel.

− Nå er vi inne i en prosess med T2. Der varierer det. Dette året er det 26, men det har vært helt nede i 11 studenter for noen få år siden. Vi jobber nå med å rekruttere stipendiater og til Bildøy-teamet, sier Ferstad.

Økning
Skoleåret 2018/19 var antall studenter på Bildøy Bibelskole nede på 60-tallet. I år har skolen 93 studenter.

Det har vært en markant økning i år, og studenttallet i år har vært stabilt. Det er ingen som har sluttet, og det er spesielt. Men vi kan ikke lene oss tilbake. Vi må fortsatt jobbe med rekruttering, sier Ferstad.

Grep
− Hvorfor tror du dere har en så god økning?

Det er vanskelig å si. Vi har gjort en del grep. Blant annet har vi vært veldig synlige på PR og markedsføring og brukt store ressurser på å være på ulike ungdomsfestivaler. Vi har fått ny nettside, og vi er med på bibelskolene.no. Jeg tror også det har å gjøre med at vi sender fra oss studenter som driver god PR og som er fornøyde, og da årets studenter søkte, ble de fulgt opp kjappere ved at vi sendte ut materiell om skolen.

Mange
− Hva betyr dette for Bildøy Bibelskole?

Vi er mange. Det er flott å være med på å påvirke og gi undervisning til mange studenter. Det betyr at det er mange som kan fortelle videre om skolen. Så har det også en økonomisk side. Flere studenter betyr bedre økonomi, sier Gunnar Ferstad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.