BESTILLING: Torsdag starter bookingen av rom og leiligheter til årets sesong av Lyngdal bibelcamp. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Nå starter bookingen til Bibelcampen

Bookingen av leiligheter og rom for Lyngdal Bibelcamp 2021 åpner torsdag 7. januar kl. 09. Det planlegges for Bibelcamp med og uten koronatiltak.

Bookingen til Lyngdal Bibelcamp skjer på nett eller på telefon. Man går inn på bibelcampen.no og menyvalg booking for å bestille rom eller leilighet. Sesongen er fra 5. juli til 1. august.

– Vi foretrekker at folk booker selv på nettet. Men hvis en har problemer med å gjøre det selv, kan en få hjelp på telefon, sier Thomas Knutsen.

Driftsleder
Den 1. januar sluttet han som driftsleder, men han vil jobbe litt i en overlappingsfase til det er kommet en ny person på plass i stillingen.

– Vi har gjort om og utvidet stillingen til arrangementsansvarlig som får noe ansvar også inn mot KVS Lyngdal. Slik kan vi få til en full stilling, sier rektor Ståle Andersen ved KVS Lyngdal.

De har hatt utlysning med søknadsfrist 3. januar.

Det er mange gode søkere, til sammen over tjue søkere. Vi starter snart med intervju og håper å ha en person på plass innen 1. mars, sier Andersen.

Planlegging
Nytt for årets Bibelcamp er at det er 30 % rabatt for første og siste uke for å få flere til å komme de ukene. Det er i uke to og tre det bruker å være flest folk.

– På grunn av koronasituasjonen må vi planlegge for flere scenarioer. Vi planlegger for vanlig sesong. I tillegg må vi se på situasjonen når det nærmer seg og hvilke koronatiltak som gjelder og planlegge Bibelcamp ut fra det, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i Indremisjonsforbundet.

Program
Programmet blir lagt ut på bibelcampen.no så snart som mulig når det er klart. Det som foreløpig er klart, er følgende:

  • I uke 27 vil Andreas Evensen være bibeltimeholder, Ruben Lie Monsen vil tale på kveldsmøtene og Solveig Hosøy er leirsjef.
  • I uke 28 blir Gunnstein Nes bibeltimeholder, Marit og Irene taler på kveldsmøtene, og Kenneth Foss er leirsjef.
  • I uke 29 er Aud Karin K. Ringvoll bibeltimeholder, Johan Halsne taler på kveldsmøtene, og Ragnar Ringvoll er leirsjef.
  • I uke 30 er Erik Furnes bibeltimeholder, Runar Landro taler på kveldsmøtene og Torgeir Lauvås er leirsjef.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.