FELLES: Både forsamling og bedehus på Nærbø lyser ut deltidsstillinger. Her fra åpningsmøtet til ImF/Nor-forsamlingen på Nærbø. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Søker nye medarbeidere til Nærbø bedehus

ImF/Nor-forsamlingen på Nærbø og Nærbø bedehus har lyst ut to stillinger som henholdsvis barne-/forsamlingsarbeider og ungdomsarbeider.

I tre år har forsamlingen på Nærbø hatt to ansatte i 20% stilling hver som familiearbeidere. Nå slutter den ene for å studere videre, og styret i forsamlingen ImF/Nor Nærbø har vedtatt at de vil ha en ny barne-/ forsamlingsarbeider i 30% stilling. I tillegg har bedehusstyret beslutte å øke ungdomsarbeiderstillingen fra 20 til 30 %. Søknadsfristen for begge stillingene er 14. august.

– Vi satser, for vi trenger å utvikle oss, få inspirasjon og få inn nye folk, sier styreleder for ImF/Nor Nærbø, Sven Harbo.

Arbeidsoppgaver
I stillingsannonsen til barne- og forsamlingsarbeiderstillingen står det at arbeidet blant annet vil bestå i å organisere og administrere trosopplæring for barn og unge i forsamlingen.

– Arbeidsoppgavene blir litt etter hvem som søker og hvilke kvalifikasjoner de har. Hvis en er musikalsk, kan en bli lovsangsleder, hvis en er god på å forkynne, kan en få forkynneroppgaver, sier Harbo.

Ungdom

Stillingen som ungdomsarbeider er knyttet til Nærbø kristelige ungdomslag (NKUL) og får, ifølge stillingsannonsen, Nærbø bedehus som arbeidsgiver.

– Hva ser dere etter hos den som skal bli ungdomsarbeider?

– Ungdomsarbeideren skal drive ungdomsarbeidet videre. Disippelgjøring av ungdom blir en viktig del av stillingen. Det blir også administrasjon. Vedkommende må like ungdom og være delaktig i det som de er med på. Det må være en ledertype, svarer Harbo.

Han er spent på hvem som søker.

– Det er spennende om det blir interne søkere og hvem utenfra som kommer til å søke. Vi har interne som vi tenker på som aktuelle søkere, sier Sven Harbo.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.