NY: Styreleder Arne Meier i interimstyret i Logoskirken (til høyre) med menighetens nye pastor, Arve Walde. FOTO: Edgeir Gunvordal

Ex Brann-spiller blir pastor i Logoskirken

Siden januar i år har den nystartete Logoskirken på Nesttun søkt etter pastor. Nå har de ansatt tidligere Brann-spiller Arve Walde i stillingen.

Den 17.01.2023 meldte sambåndet.no om at Logoskirken på Nesttun som ble startet i august 2022, søkte etter pastor. Siden starten har menigheten vokst og har ifølge en pressemelding per i dag 120 medlemmer. I samme pressemelding fra Logoskirken går det frem at menigheten har ansatt Arve Walde som pastor i 80% stilling, og han tiltrer i august.

– Det skal bli spennende å jobbe med ham, sier styreleder Arne Meier i interimstyret i Logoskirken til sambåndet.no.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer og har hørt mye godt om kirken. Jeg er takknemlig for tilliten jeg får, og går inn i dette med ydmykhet og forventninger, sier Arve Walde i pressemeldingden.

God prosess
Meier oppgir at det var fire søkere til stillingen.

– Det har vært en god prosess i behandlingen av denne saken, synes Meier.
Siden Logoskirken er knyttet til både NLM og ImF, var representer for NLM region Vest og ImF Midthordland med i ansettelseskomiteen.

God erfaring
– Hvorfor valgte dere Arve Walde?

– Han har god erfaring med å jobbe med unge, og han appellerer til mange. Trosmessig har han gode verdier og er sentrert om Jesus, og han har gode tanker om disippelskap og er god på relasjonsbygging. Han har betydd mye for mange enkeltpersoner, forklarer Meier.

Walde er lærer og tidligere fotballspiller for Brann.

Ærlig liv
– I tillegg lever han et ærlig liv. Han har valgt å ta frem i lyset vanskelige ting i eget liv, fortsetter Meier.

Der tenker han på at Walde i den siste tiden har vært i mediene og snakket åpent om tidligere spillavhengighet.

– Han er ferdig med spillavhengigheten for flere år siden, og han hadde ikke behøvd å si noe om det, men han valgte å være åpen for å kunne hjelpe andre. Jeg tror åpenhet om eget liv skaper mer åpenhet og åpnere og varmere fellesskap, sier Arne Meier.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.