SLUTTER SOM SJEF: Etter ti år går Aud Kindervåg Halsne over i en ny rolle i Plussreiser. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Aud Kindervåg Halsne går av som leder i Plussreiser

OPPDATERT Aud Kindervåg Halsne, som fyller 62 år i oktober, har etter eget ønske besluttet å gi seg som leder i Plussreiser. Hun vil fortsette i selskapet som reiseleder og prosjektmedarbeider.

Publisert 15. august 2024 kl. 09.54.

Det går fram av en pressemelding fra det misjonseide reiseselskapet.

Aud Kindervåg Halsne startet i selskapet i 2014. I pressemeldingen trekkes det fram at hun har vært en viktig drivkraft i selskapets utvikling. Hun har blant mye annet stått i bresjen for en stor sammenslåing av de tre reiseselskapene SI-Reiser, Sabra Fokusreiser og Ravinala Reiser til merkevaren Plussreiser.

Les mer: SI-Reiser og Ravina slår seg sammen (01.07.14) SI-Reiser kjøper Sabra Fokursreiser (29.04.16), Plusser på med nytt navn (16.10.16)

Takknemlig

Styreleder Karl Arne Austnes takker henne for det som en beskrives som en formidabel innsats gjennom både koronakrisen og nå sist bortfall av deler av markedet som følge av Hamas sitt terrorangrep og påfølgende krig.

Les mer om dette i kommende nummer av Sambåndet.

Les mer: Plussreiser klare for gjenåpning (02.11.21)

– Aud har sammen med en dyktig stab sørget for å finne nye markeder og likevel klart å opprettholde god omsetning. Det er eierne svært takknemlig for, sier Austnes.

Ifølge proff.no hadde Plussreiser AS i 2023 driftsinntekter på litt over 70 millioner kroner. Årsresultatet viser et underskudd på 1,3 millioner. For 2022 ble det et overskudd på 1,4 millioner kroner.

Høy kvalitet

Han legger til at Aud vil bli savnet, både for sine evner til å se muligheter og sin klokskap i møte med kunder, ansatte og reiseledere.

– Tilbakemeldingene vi får fra kundene, er gode. Aud har alltid hatt kunden i sentrum og sørget for at våre tjenester har holdt høy kvalitet. Hennes lederskap har vært preget av profesjonalitet og engasjement. Vi er svært takknemlige for hennes innsats over flere år, sier Austnes.

Lyst ut

– Jeg ser tilbake på ti meningsfulle og spennende år, sier Aud Kindervåg Halsne selv.

Hun gleder seg til å fortsette i en ny rolle for reiseselskapet hun er så glad i.

– Stillingen som daglig leder i Plussreiser er nå lyst ut, og vi ser frem til å finne en etterfølger som kan bygge videre på det solide grunnlaget Aud har lagt, avslutter styreleder Kar Arne Austnes.

Også publisert 15. august: Ekteparet Samnøen ansatt i Awana Europa.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.