OPPOVER: Markeds- og arrangementsansvarlig Kenneth Foss gleder seg over høyt antall forhåndspåmeldte til Lederkonferansen 2024. Bildet er fra konferansen i fjor. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Dobling i antall tidlig-påmeldte

Natt til fredag 4. oktober øker påmeldingsavgiften til Lederkonferansen 2024. Dobbelt så mange har meldt seg på som til samme tid i fjor.

Kl. 23.59 torsdag 3. oktober er med andre ord fristen for å melde seg på årets lederkonferanse til lavest mulig pris, 1090 kroner. Når datoen skifter til fredag 4. oktober, er prisen 400 kroner høyere.

Markeds- og arrangementsansvarlig Kenneth Foss i ImF opplyser til sambåndet.no at antall påmeldte fram til torsdag formiddag var 221. Et raskt søk viser at det på samme tid i fjor var 107 påmeldte. Økningen i antallet som har benyttet seg av Early bird-prisen, er altså på nesten 107 prosent.

Glad

Kenneth Foss var ikke klar over at forskjellen var så stor.

– Men jeg kjente at jeg ble veldig glad da jeg fikk dette tallet over tidlig-påmeldte, sier han.

Sambåndet.no har hvert år en artikkel om hvor mange som har meldt seg på før tidligfristen går ut.

– Vanligvis kommer det en god del påmeldinger den siste dagen og kvelden, bekrefter Foss.

Håper på 400

Påmeldingen stenger etter planen mandag 21. oktober kl. 12. I fjor var det totalt 330 påmeldte til konferansen.

– Hva tror du økningen så langt i år vil ha å si for antall påmeldte totalt sett i 2024?

– Det er vanskelig å spå om framtiden. Men ut fra tallene til nå vil det undre meg om vi ikke blir flere i år enn i fjor. Jeg håper vi nærmer oss 400 i 2024, sier Foss.

Film

Nytt av året er at det er laget en reklamefilm om konferansen som ble sendt ut til foreninger, forsamlinger og lag i løpet av sommeren. Alle som har vært deltakere de to siste årene, har også fått en e-post med oppfordring om å melde seg på.

– Ellers synes jeg jo programmet er bra, men det mener jeg også det har vært før, sier Foss.

Program

Blant de ni nettverkene er det så langt – ikke overraskende – Trosforsvar som har flest påmeldte (42). Nærmest følger Forsamling og Unge ledere med henholdsvis 31 og 30 deltakere.

Fredag er seminarprogrammet konsentrert om to seminar. «Krigerne, søstrene og nøkler til disippelgjøring» har 77 påmeldte så langt, inkludert en stor kontingent fra Framnes kristne vidaregåande skule. «Når kjønnstro overtar samfunnet», med Anne Kalvig, er til nå valgt av 77 deltakere. Sambåndet hadde dette som tema i nr. 6/24.

Lørdag er det sju seminar å velge blant. «Kan vi føle Gud», med bibelskolelærer Ole Magnus Breivold «leder» med 53 påmeldte, fulgt av lovsangsseminar med 39. Temaene abort og sionisme inntar en delt tredjeplass med 24 deltakere hver.

Også publisert torsdag 03.10.24: Bibelskulen legg arva gard ut for sal.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.