TIDLIG UTE: Markeds- og arrangementsansvarlig Kenneth Foss i ImF tilbyr ekstra lav pris til de som melder seg på Lederkonferansen før kl. 23.59 torsdag 5. oktober. Bildet er fra fjorårets konferanse. FOTO: PETTER OLSEN

Fredag blir Lederkonferansen dyrere

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF ønsker at flere fra små forsamlinger melder seg på ImFs lederkonferanse.

Natt til fredag 6. oktober øker påmeldingsavgiften til Lederkonferansen fra 1090 kroner til 1490 kroner. Per 3. oktober er det 107 påmeldte til konferansen som er 3.-5. november på Straume vest av Bergen.

– Vi skulle ønske at det var enda flere som hadde meldt seg på, men vi ser at flere vil melde seg på rett før påmeldingsavgiften øker og rett før påmeldingsfristen går ut, 24. oktober, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF til sambåndet.no.

Nettverk og seminarer
En oversikt over hvilke nettverk folk har meldt seg på, viser at «Trosforsvar», «Gud velsigne deg, dere, dine (familie/generasjoner) og «Barne- og ungdomsleder» har størst påmelding, med henholdsvis 29, 11 og 10 deltakere.

Når det gjelder seminarer på fredag, er det «17 grunner til at jeg er kristen», «ImF, en karismatisk bevegelse?» og «Uten Gud er alt tillatt» som har flest påmeldte, med henholdsvis 17, 17 og 14 deltakere.

Av lørdagens seminarer, er det «Senk skuldrene og tjen Gud», «Hvordan dele troen? Hva skal vi svare?», «Trosspråk – at vi kjenner Guds nærhet forskjellig» og «Kristne i møte med dagens konspirasjonsteorier» som har flest påmeldte, men henholdsvis 26, 26, 10 og 10 deltakere.

– Vi ser at de store forsamlingene er flinke til å sende folk på konferansen. Jeg savner folk fra de mindre forsamlingene, at de kunne vært på Lederkonferansen og blitt inspirert og kunne delt av sine utfordringer og erfaringer, sier Foss.

Sponsing
Fredheim Arena har en ordning med å dekke utgiftene til Lederkonferansen for noen av menighetens frivillige ledere. Menigheten har en ganske stor post på budsjettet som skal brukes på frivillige og noe av dette går til å dekke utgifter til deltakelse på konferansen.

– Jeg tror vi var 35-40 stykker en gang, men i år er økonomien strammere, og vi sponser dermed kun de som sitter i styret og eldsterådet som ønsker å reise, selvsagt i tillegg til de fra stab som vil reise. For de i styre og eldste som reiser, pleier vi å dekke påmeldingsavgift og overnatting, mens de må dekke reise selv, sier pastor/daglig leder Andreas Bjørntvedt.

Noe ekstra
– Hvorfor dekker dere noe av utgiftene til Lederkonferansen for deres frivillige ledere?

– De frivillige gjør en fantastisk jobb og er en stor ressurs for menigheten, og det oppleves dermed som helt naturlig å gi noe ekstra tilbake til de som leder dette arbeidet. De får lederundervisning, og vi håper de opplever at de blir satset på. Så vil vi bidra til å bygge opp organisasjonen vi er med i, ved å sende folk til Lederkonferansen.

Pastor og daglig leder Kjersti Landro i Bedehuskirken opplyser til sambåndet.no at de også har sponset deltakeravgift for noen av deltakere fra Bedehuskirken ved hver lederkonferanse.

Emblem bedehusforsamling har ingen ordning med sponsing av utgifter til Lederkonferansen for sine medlemmer.

– Vi oppfordrer folk til å reise, men de må dekke utgiftene selv, sier pastor Arild Ove Halås i Emblem bedehusforsamling.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.