broder yun

Broder Yun er velkommen

Tross kritiske røster, tar generalsekretær Erik Furnes det med ro. Broder Yun er velkommen på ImF generalforsamling.

– Vi er kjent med de som er kritiske til deler av broder Yuns budskap. Slik jeg oppfatter det handler dette først og fremst om forholdet mellom Yuns husmenighetsbevegelse og den mer offentlig godkjente Tre Selv-kirken i Kina. Jeg opplever ikke at det er en diskusjon som rammer vår invitasjon, sier Furnes.

Respekt for ImF.
Broder Yun, eller Den Himmelske Mann som han også kalles, er invitert til årets generalforsamling på Bildøy. Der er det meningen at han skal tale til forsamlingen om utfordringer knyttet til det å være kristen i et overflodssamfunn. Furnes mener dette gjør besøket enkelt å forsvare:
– Broder Yun har respekt for de ulike evangeliske bevegelsers egenart, og vil derfor vise den samme respekt overfor ImFs basis. Vi håper derfor folk ser på totaliteten i programmet og bedømmer det ut fra det.

Vekkelsesbevegelse.
Furnes tror ImF som vekkelsesbevegelse kan lære noe av broder Yuns historie.
– Han er en representant for de forfulgte kristne i Østen. Vi som ser på oss selv som en vekkelsesbevegelse må kunne ta oss tid til å lytte til en røst fra den bevegelsen hvor vekkelsen går mest fram i vår tid.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.