AVSTEMNING: ImF ønsker flere utsendinger til GF. Her er fra opptelling av stemmer på GF i Ålesund 2016. Foto: ImF Media arkiv

Vil ha flere utsendinger

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF ser gjerne at flere av de som er påmeldt til ImFs Lederkonferanse, også deltar på GF.

Påmeldingsfristen til Lederkonferansen går ut torsdag 24. oktober kl 12.00.

‒ Det er en absolutt frist, og vår oppfordring til de som har tenkt seg på Lederkonferansen, er at de melder seg på innen fristen, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss til sambåndet.no.

Nedgang
Status pr 22. oktober er at det er 464 påmeldt til Lederkonferansen, og av disse er 157 utsendinger til generalforsamlingen (GF). I tillegg er det 13 som bare er påmeldt GF, slik at det til sammen er 170 utsendinger.

Siden GF i Molde i 2009, da det var 306 utsendinger, har det vært en stadig nedgang i antall delegater til GF, med 212 i GF på Bildøy i 2011, 205 på Lyngdal Bibelcamp i 2013 og 195 utsendinger på GF i Ålesund i 2016.

Oppfordring
Foss har også en annen oppfordring.

‒ Vi ønsker at mange melder seg på GF, for det er en viktig GF, og det er viktig at det er så mange utsendinger som mulig. Derfor håper vi at så mange som mulig av de som skal på Lederkonferansen, også blir utsendinger til GF. Vi oppfordrer folk til å vurdere om det er mulig at de kan hoppe fra seminar på Lederkonferansen og i stedet representere sitt lag eller forsamling på GF.

De som vil hoppe over til GF, kan kontakte Bjarte Vesetvik på e-post bjarte@imf-ung.no.

Fellesreise
For de som ennå ikke har meldt seg på, er det fortsatt mulig å være med på fellesreise med buss i regi av Plussreiser.

‒ Det er veldig god plass på begge bussene. Vi hadde håpet at flere ville være med på fellesreisene, sier reisekonsulent Geir Sandvik i Plussreiser.

En buss kjører fra Agder og Rogaland med avreise Kristiansand den 8. november, mens en annen buss kjører fra Møre og Romsdal samme dag.

‒ Vi er klar for Lederkonferansen. Det er bare å glede seg, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.