Misjonsfolk gleder Baronen

GF-START Borgund Folkehøgskole er full, men hotellene i Ålesund sentrum har ikke merket så veldig mye til at det er Indremisjonsforbundets (ImF) sin generalforsamling (GF) denne uken.

Økonomi- og administrasjonsleder Kurt André Henriksen i Si-Reiser har oversikt over hvor mange som har bestilt overnatting i forbindelse med GF.

– Det er 166 personer som har bestilt på et rom. Så er det 15 enheter – campingvogn, campingbil, combicamp – som har bestilt på Campingplass Borg. Hvis man regner tre personer på hver enhet, kan man si at det er cirka 200 som har bestilt overnatting, sier Henriksen til sambåndet.no.

Ventet flere
Aministrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen i ImF opplyser like før GF-start at det er 178 registrerte utsendinger til GF. Dette tallet kan fortsatt øke, fram mot forhandlngsstart i morgen, torsdag. Oppdatert torsdag: Det endelige tallet er 204. Det er én færre enn ved forrige GF, i 2013.

På Borgund Folkehøgskole er det plass til 110 personer, og der er det ifølge Henriksen fullt. For de som ikke får plass på skolen, har Si-Reiser gjort avtale med Thon Hotell Ålesund og Scandic Parken Hotell i sentrum av Ålesund og Baronen Hotell i Spjelkavik.

– Vi hadde ventet at flere tok kontakt for overnatting. Hotellene er ikke fulle, og Brusdalsheimen er ikke tatt i bruk i det hele tatt. Vi trodde det skulle være fullt på Campingplass Borg som har kapasitet til 30 enheter, forteller Henriksen.

Merker lite
Hotelldirektør Jorunn Dyb ved Thon Hotell Ålesund bekrefter det Henriksen sier.

– Det er veldig lite vi har merket til at det er ImFs generalforsamling. Vi hadde satt av 25 rom til gjester som skal til generalforsamlingen, men det er bare et par rom som vil bli tatt i bruk, sier Dyb.

Heller ikke Scandic Parken Hotell har stort innrykk av indremisjonsfolk som skal på GF.

– Si-Reiser spurte oss først om vi kunne holde av 50 rom. Så sa de at vi kunne redusere det til 10. Nå er det to rom som blir brukt, forteller resepsjonist Ovedie Hopen ved Scandic Parken Hotell.

Masse bookinger
For Baronen Hotell i Spjelkavik, som ligger nærmere Borgund Folkehøgskole, er det annerledes.

– Vi har merket at det er generalforsamling og har masse bookinger, sier hotelldirektør Kari Janne Myklebust ved Baronen Hotell. En rask sjekk viser at der har 46 personer booket i forbindelse med GF.

– Det er veldig viktig for oss som hotell at de legger arrangementet i nærheten av oss, legger Mykelbust til.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.