Sambåndet med valgundersøkelse

2013 er valgår, og Sambåndet vil derfor gjennomføre en valgundersøkelse under generalforsamlingen i Lyngdal 24.-28. juli.

Sist det var GF, i 2011, var det kommune- og fylkestingsvalg, og også da ble utsendingene invitert tå å delta i en undersøkelse. Resultatet ble presentert og kommentert i Sambåndet. Det samme vil skje i år, med stortingsvalg i september som referanse. Sambåndets redaksjon har planlagt et valgtema i augustnummeret av bladet. Forholdet mellom Kristelig Folkeparti og partiet De Kristne vil bli omtalt.

Årets undersøkelse har tre avkrysningsspørsmål: Hvilken organisasjon/kirkesamfunn har du nærest tilknytning til? Hvilket part skal du eventuelt stemme på? Hvilket parti stemte du (eventuelt) ved forrige valg?

Avkrysningsskjema finner du på standen til ImF og Sambåndet i stevnehallen, og vi i ImF Media oppfordrer flest mulig til å delta. Du besvarer selvsagt anonymt. Det eneste vi spør etter av personlige ting, er alderen.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.