Nytt styrerpar til Helgatun

Hildur Alice og Trond Håkon Sandvoll blir nytt styrerpar på Helgatun fra januar 2016. De har lenge tenkt på hva Gud vil med dem og misjonshotellet.

Det nye styrerparet er godt kjent med hotellet Helgatun, som er eid av Indremisjonssamskipnaden (ImS).

– Både Trond Håkon og jeg var der mye i ungdommen og arbeidet. Vi arbeidet i mange ferier over flere år. Vi feiret også bryllupet der. Siden ungdommen har vi med jevne mellomrom vært innom temaet: «Hva vil Gud med oss og Helgatun?», forteller Hildur Alice. Da telefonen kom om de ville vurdere å gå inn som styrerpar, kom de frem til at «Dette er noe som Gud har kalt oss inn i.», som de begge sier.

Perfekt timing
– Timingen er perfekt for oss til å gå inn i dette oppdraget nå, forteller Trond Håkon og Hildur Alice.

– Vi har ikke lenger barn i barnehagen, de klarer seg mer selv, og vi er derfor litt friere. Samtidig kan kontakt med foreldre og barn i bygda også være positivt for Helgatun.

Hildur Alice er i dag fagansvarlig sykepleier og har ansvar for daglig drift av Askøy legevakt og et stort fastlegesenter. Trond Håkon er ingeniør og jobber hos ingeniørfirmaet Reinertsen på Sandsli i Bergen. Han er nestleder på instrumentavdelingen som leverer tjenester mot offshore. Han er «handyman» – noe som kan komme godt med på Helgatun.

Musikalsk familie
De har fem barn i alderen 6-17 år. Det er en musikalsk familie. Hildur Alice spiller piano, Trond Håkon bassgitar, datteren Anja fløyte og sønnen Ingve saksofon. Til sammen kan de starte et helt lovsangsorkester på Helgatun.

Fra første september flytter Hildur Alice og de tre yngste barna inn på Helgatun, og hun blir ny medarbeider sammen med Solveig Norheim. Trond Håkon flytter opp høsten 2015. Den 1. januar 2016 overtar de som styrerpar da Solveig går av med permisjon.

– Vi har mye å lære, så vi er glade for at det blir god overlapping, er Hildur Alice Sandvoll tydelig på.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.