– Et overveldende bønnesvar

– Hele meg er veldig takknemlig og ydmyk, sier en glad Marit Andresen Røen.

Lørdag 8. august inviterte evangelisten til jubelkonsert for Helgatun, og konserten , som hun selv omtalte som et trosprosjekt, gikk over all forventning.

– Vi hadde fått meldinger fra svært mange som på grunn av ferie, bryllup, skolestart og andre hendelser ikke hadde mulighet til å komme. Derfor var det ekstra
spennende å se hvor mange som ville dukke opp, forteller hun.

FULLT HUS
Overraskelsen ble derfor stor da de så køene utenfor den gamle kinoen på Voss. Lokalet som tar 450 mennesker, var til slutt overfylt.

– Det var rett og slett overveldende.

Selve jubileumskonserten omtaler Marit som en «fantastisk opplevelse», og på «åpent hus» på Helgatun etterpå var det mer enn 150 til stede.

– Dette har bare vært en fantastisk reise, og det kjennes veldig godt å ha gjort det, sier Marit og ramser opp på navn på familiemedlemmer og andre gode venner som har hjulpet til.

– For dette hadde jeg aldri greid alene. Det er andre som skal ha takk sammen med meg.

Det som kanskje gledet Marit aller mest, var å høre de positive kommentarene fra folk som til vanlig ikke går i kristen sammenheng.

– Hvis det finnes en himmel, må dette være en forsmak på den, fortalte en av dem etterpå. Da er det godt å vite at vi fikk lov å fortelle under konserten hvem som er Vegen, sier Marit.

HELGATUN-GAVE
Et av målene med konserten var også å samle inn penger til Helgatun. Et foreløpig og nøkternt tall viser over 100.000 inn på konto, men det inkluderer ikke alle som har gitt melding om gaver.

– Jeg vet ikke hvor mye det blir til slutt, jeg er bare glad for alle som har støttet Helgatun på denne måten, sier Marit Andresen Røen.

LES OGSÅ Karl Johan Hallaråker sin konsertanmeldelse: – Jublande jubelkonsert

n-jubelkonsert-voss-2

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.