Stor dag på KVS-Lyngdal

Et nybygg og investeringer for ca 60 millioner kroner ble mandag feiret på KVS-Lyngdal.

− Det var en fin fest og mange fine taler. Programmet gikk knirkefritt. Elever og ansatte fikk en veldig følelse av å stå sammen om skolen, sier rektor Ståle Andersen ved KVS-Lyngdal.

Han er meget fornøyd med gårdagens feiring av at skolen har fått ca 2200 kvadratmeter med helt nye arealer og også har bygd om ca 2200 kvadratmeter.

God skole
Stortingsrepresentantene Ingunn Foss (H) og Hans Fredrik Grøvan (KrF), Lyngdals ordfører Jan Kristensen (H), generalsekretær Erik Furnes i eierorganisasjonen Indremisjonsforbundet og Olav Haavorstad, utvalgsleder i Vest-Agder fylkeskommune, var blant de inviterte gjestene.

− De holdt alle veldig gode taler, som kommuniserte bra også til elevene våre. Fra utvalgsleder i fylkeskommunen, Olav Haavorstad, fikk vi høre at skolen har rykte på seg for å være en veldrevet og god skole, forteller Andersen og innrømmer at det gjør godt å få høre slikt om skolen han er rektor for.

Fint med gode ord
− Det er fint å få mange gode ord og fint at elevene fikk være med på det. De bidro med sang og piano- og gitarspill, sier han.

Ordfører Jan Kristensen tok for seg skolens historie i sin tale og takket for at KVS-Lyngdal var i kommunen. Blant annet fortalte han om at lyngdøler pleide å kalle tilflyttende elever som gikk på det som den gang het Lyngdal Jordbruksskole, for kaniner.

Folk fra distriktet som ikke hadde anledning til å være med på festen, kunne senere på dagen å få en omvisning på skolen.

Rektors konklusjon er klar: − Det var en stor dag!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.