Nytt klubbhus på Ognatun

I løpet av høsten kan Aquaklubben ta i bruk nytt klubbhus på Ognatun.

Det nye klubbhuset er snart klart. Det er Ognatun som eier og bygger dette nye huset.

− Aquaklubben har gått i front for å bygge et nærmiljøanlegg. I vinter har vi revet ned en gammel brakke og bygget et 150 kvadratmeter stort hus i to etasjer som skal være klubbhus. Vi er veldig glad for at vi kan være behjelpelig i nærmiljøet, sier leder for Ognatun-styret, Odd Narve Grude.

Aquaklubben er en kristen aktivitetsklubb med tilknytning til Misjonssambandet og Indremisjonsforbundet. Den tilbyr et bredt spekter av aktiviteter: trial, crosscart, paintball, friluft, kano, kajakk, luftgevær og beltevogn. Målgruppen er barn og unge fra 5. klasse og oppover som er bosatt i Hå kommune.

Råbygget er ferdig, og huset kan bli tatt i bruk i løpet av høsten.

− Nå får Aquaklubben et nytt kvalitetsbygg, og vi får frigjort internatbygget. Klubben har brukt en del av underetasjen der, forteller Grude.

Det nye klubbhuset har blant annet blitt finansiert gjennom cirka 1 million kroner som Ognatun har fått i tippemidler. I tillegg er det kommet tilsagn om cirka 600 000 kroner fra Hå kommune.

I papir-/e-bladutgaven av Sambåndet som kommer ut i neste uke, kan du lese mer om Ognatun og andre leirsteder i indremisjonsfamililen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.