På oppdrag for NLM

Si-Reiser tar seg av fellesreiser og innkvartering for generalforsamlingen til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) .

7.-12. juli holder NLM sin generalforsamling på Randaberg Arena. Si-Reiser er en av aktørene som gjør en jobb for generalforsamlingen.

− Si-Reiser har ansvar for innkvartering og fellesreiser til generalforsamlingen. De har også ansvar for skytteltrafikken under stevnet, forteller stevnesjef Gjermund Nordhus.

Outsourcer oppgaver
− Hvorfor ga dere den jobben til Si-Reiser?

− Vi spurte dem om det, fordi vi ikke ville ha den jobben selv. De har hatt det ansvaret på tidligere generalforsamlinger. Det var naturlig å spørre, siden de har gjort det før. NLMs generalforsamling er det største kristne arrangementet i Norge. Vi har behov for å sette noen av oppgavene. De pengene Si-Reiser tjener på denne jobben, unner vi dem, svarer Nordhus

Viktig oppdrag
Reisekonsulent Geir Sandvik i Si-Reiser som er koordinator for oppdraget for NLM, opplyser at Si-Reiser med jevne mellomrom har slike oppdrag for både NLM, Normisjon og Det Norske Misjonsselskap. Han understreker overfor sambåndet.no at det er et viktig oppdrag for Si-Reiser.

– Vi prioriterer å være til stede på arrangementene, for å betjene organisasjonene. Vi er eid av misjonsfolket, og det er viktig å være der kundene, det vil si misjonsfolket, er. Samtidig blir de også kjent med oss og vårt produkt, sier Sandvik.

− Hva er erfaringen med å jobbe for misjonsorganisasjonene?

− Bare positive erfaringer! Det er spennende og utfordrende å få logistikken i havn, og det er flott å være til stede på samlingene.

I rute
Nordhus har på sin side, som representant for misjonsorganisasjonene, positive erfaringer med å bruke Si-Reiser.

− Vi har en avtale, og de gjør det som er avtalt. De tilbyr hoteller og fellesreiser. Det styrer de selv.

Helt siden august 2013 har Nordhus jobbet med årets generalforsamling.

− Vi ligger godt an og er i rute. Det er mange påmeldte og flott program. Vi regner med at det kommer ca 5-6 000 deltakere, sier han.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.