Plussreiser i pluss

Misjonseide Plussreiser viser til gode tall etter første år som sammenslått selskap.

– Vi erfarer at kundene våre har tatt vel imot det nye selskapet, sier daglig leder i Plussreiser, Aud Kindervåg Halsne, som nå reiser til Israel for å møte agenter og samarbeidspartnere.

I fjor kjøpte daværende Si-Reiser opp Sabra Fokusreiser, etter at Ravinala Reiser ble en del av selskapet i 2015. I oktober skiftet selskapet navn til Plussreiser.

– Årsresultatet for driftsselskapet viser et pluss på 712.738 kroner, sier markedsføringsleder Steinar Kristiansen etter generalforsamlingen den 27. mars.

Madagaskar-jubileum

Plussreiser eies av flere av organisasjonene i misjons-Norge, deriblant Indremisjonsforbundet (ImF) og kretsen Sunnmøre Indremisjon, Normisjon og Det Norske Misjonsselskap (NMS).

Akkurat nå har selskapet 92 unike påmeldingsturer på sin nettside. Israel troner som en sikker vinner i turprogrammet, men Plussreiser forteller at et afrikansk land blinker seg ut som et annet stort reisemål.

– Vi har tre ordinære påmeldingsturer lagt opp til Madagaskar i år, og vi gleder oss stort over at vi også har satt opp hele 13 turer til den eksotiske øya i forbindelse med høstens feiring av jubileet for at det nå er 150 år siden de første misjonærene ble sendt dit fra Norge, sier Kindervåg Halsne.

Takket styremedlemmer

Styreleder Ole Fritjof Godtfredsen og styremedlem Kari Røsvik Sundgot ble i etterkant av årets generalforsamling i Plussreisers holdingselskap takket av med gaver og gode ord. Høytideligheten fant sted på Ingeløa på Godøya i Giske kommune.

– Jeg er dypt takknemlig for den jobben Ole Fritjof og Kari har lagt ned for selskapet. De har bidratt sterkt i prosessen med å lede oss frem mot å bli Norges største kristne reiseselskap, sier Kindervåg Halsne.

Under møtet ble det foretatt valg av nye styremedlemmer. Karl Arne Austnes (gjenvalg), Anna Sæter (ny) og Vigleik Brekke (ny) ble valgt uten motforslag.

Resten av styret består av Per Ørjan Aaslid, Bjørn Petter Tunheim og Ragnar Ringvoll som ikke var på valg. Varamedlemmer til styret er Svein Bjarne Aase, Hege Sævik Rabben og Jan Ingen Nasvik. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.