Helgatun søker arbeidere

Daglig leder er på plass på Helgatun, og nå søker leirstedet etter nestleder og to ettåringer.

Indremisjonssamskipnaden har nylig lyst ut to stillinger på sin Facebookside. De søker etter nestleder og to ettåringer til Helgatun. I annonsen for nestleder står at de søker en allsidig person som kan ta praktiske og administrative oppgaver og som kan være ansvarlig når daglig leder har fri.

Varierte oppgaver
− Det er veldig varierte arbeidsoppgaver. Vi søker en som kan ta vakter på kjøkkenet og som gjerne liker å lage mat. Stillingen innebærer også ansvar for huset, forteller styreleder Birgit M. Hjelmeland.

Det er ikke første gang Helgatun har hatt ettåringer i sin stab, men det er noen år siden sist.

− Hvorfor søker dere etter to ettåringer?

− Vi ønsker å ha to ungdommer som kan samarbeide om leiropplegg og lignende, samt praktiske oppgaver, både ute og inne.

Fjell og friluftsliv
− Hva ser dere etter?

− Vi ser etter unge som har lyst til å arbeide i misjonen og som er glad i fjell og friluftsliv. Helgatun er en flott plass og det er mange som bruker anlegget både sommer og vinter. Ettåringene vil delta i den daglige driften. De får prøve seg på litt forskjellige arbeidsoppgaver, som leirarbeid, sier Hjelmeland. I annonsen står det at ettåringen foruten fri kost, losji og lommepenger også vil få sesongkort til alpinanlegget.

Nestlederstillingen ønsker styret i Helgatun å få besatt innen oktober, mens det ikke er satt noen dato for når en ønsker at ettåringene skal begynne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.