8 vil bli arrangements- og markedsansvarlig

Det er flere kvalifiserte søkere til stillingen som arrangements- og markedsansvarlig i Indremisjonsforbundet (ImF).

Fristen for å søke på arrangements- og markedsansvarlig i ImF gikk ut den 15. august. Administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen opplyser at det er kommet inn åtte søknader på stillingen.

– Det er flere kvalifiserte og interessante søkere, og det er både kvinner og menn blant søkerne, sier Ulveseth Heggen til sambåndet.no.

Markedsoppgaver
Administrasjonslederen har gått ned i 30 prosent stilling, og noen av hennes arbeidsoppgaver er tillagt den nye stillingen.

– Markedsoppgavene er noe som har ligget litt nede, og som vi nå ønsker å bruke ressurser på, blant annet for å øke givertjenesten, forteller Ulveseth Heggen.

– Hvordan er prosessen videre?

– Vi vil så fort som mulig kalle noen av dem inn til intervju, for å få et bedre bilde av hvem de er. Vi har behov for å få en person inn i stillingen så fort som mulig.

Må dele visjonen
– Hva synes du om antallet søkere?

– Vi synes det er positivt at såpass mange har søkt på stillingen – så lenge flere av dem er kvalifiserte. Det er et arbeidsområde mange synes er interessant. Hadde det vært en «sekulær» jobb, hadde vi antagelig fått enda flere søkere. Men den som skal inn i stillingen, er nødt til å dele visjonen vår og det vi står for, sier Ulveseth Heggen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.