Nå kan du gi med et Vipps

I Indremisjonsforbumdet (ImF) er det nå mulig å gi gaver på sms.

– Dette er nytt og første gang vi har betaling på mobil. Vi ønsker å legge til rette for at folk kan bruke mobilen til å gi, og vi fant at Vipps var den rimeligste måten med tanke på gebyr, sier administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen i ImF.

Gebyr
– Gaver på sms har hatt høye gebyr. Men etter som det er blitt mer vanlig å betale på sms, er det blitt overkommelig og veldig enkelt, legger hun til.

For å kunne betale med Vipps, må man først installere Vipps. Så får man et kodenummer som man betale med. De som vil gi til ImF bruker kode nummer 23312. Man må betale 2,5 prosent i gebyr for å bruke denne betalingsmetoden.

Lettere å gi
– Hvorfor gjør dere dette?

– Vi har sett at det er et behov. Vi blir mer og mer teknologisert, og det er ikke bare unge som betaler med mobil. Det er blitt mer vanlig blant alle. Dette er enklere enn kort. Vi må henge med i tiden. Det er ingen grunn til at ikke vi skal ha det.

I første omgang vil Vipps bli brukt på Lyngdal Bibelcamp og ImFs Generalforsamling.

– Det blir lettere å gi, siden det kan brukes overalt der det er innsamlinger og kollekt av et eller annet slag. Vi håper det vil gi et løft i gaveinntektene, sier Ulveseth Heggen.

Til ImF
– Hva er det man nå kan gi til?

– Pr i dag kan det bare brukes til å gi til ImF sentralt. Hver krets må opprette egen avtale og ha egen kontaktperson med banken.

– Blir det egne gaveaksjoner som Vippskampanjer?

– Vi har ikke utarbeidet en konkret plan. Dette er bare oppstarten. Det er for tidlig å si hvordan det vil gå. I denne omgang var det viktig å få det i gang, sier Ulveseth Heggen.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.