VADSØ: Sangevangelistene Marit Stokken Berland og Irene Krokeide Alnes i ImF er for tiden på busstur til Finnmark med Plussreiser. Her synger de på Betesda i Vadsø, og de skal også delta på Landssommerstevnet til Finnmark Indremisjon i Alta til helgen. FOTO: STEINAR HARILA

Busstur med Landssommerstevnet på programmet

Finnmark indremisjon kan igjen invitere til Landssommerstevne, og Plussreisers Finnmarkstur har lagt inn en dag på Landsommerstevnet i programmet.

Kretsleder Paul Tore Garvo i Finnmark indremisjon sier til sambåndet.no at det ikke er et samarbeid mellom Finnmark indremisjon og Plussreiser om Landsommerstevnet.

Daglig leder Aud Kindervåg Halsne i Plussreiser opplyser imidlertid at det er helt bevisst at de har lagt Finnmarksturen fra 18. til 27. juni til samme tid som Landssommerstevnet, som er 23.-26. juni.

– Vi har lyst til å vise turdeltakerne arbeidet i Finnmark. Steinar Harila, Irene Krokeide Alnes og Marit Stokken Berland, som er med i turteamet, har vært mye i Finnmark og har mye å dele, sier Kindervåg Halsne og føyer til:

– Det er mange som ville være med på Finnmarksturen. Cirka 40 stykker meldte seg på.

Alta
Landssommerstevne arrangeres i Alta på bedehuset til Normisjon.

– Tidligere var det på Alta folkehøgskole. Nå skal det være på Normisjon sitt bedehus. Folk må ordne overnatting selv, og det er ingen påmelding, forteller Garvo.

– Hvor mange tror du kommer?

– Det kan komme 40-50 stykker.

Program

Marit Stokken Berland og Irene Krokeide Alnes skal ha sang- og musikkmøte lørdag ettermiddag på Landssommerstevnet.

– Det er vi veldig glade for, sier Garvo.

Steinar Harila skal tale på festkvelden på lørdag. Ellers blir det taler av kretsleder Johan Halsne i ImF Sunnmøre og medieleder Petter Olsen i ImF.

Landssommerstevnet måtte avlyses både i 2020 og 2021 på grunn av koronapandemien.

– Hvordan har det vært for dere å måtte avlyste to år på rad?

– Det har vært veldig frustrerende, for det er et fint stevne. Vi er veldig glade for at vi kan arrangere det i år, svarer Paul Tore Garvo.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.