STRAUME: Kenneth Foss er klar til å ta imot folk på Lederkonferansen. Foto: Brit Rønningen

Lederkonferansen i gang

En rolig og spent Kenneth Foss er klar til å ta imot et halvt tusen mennesker på ImFs Lederkonferanse 2018.

Dagen før Lederkonferansen viser en opptelling at det er 491 påmeldte, nokså nøyaktig 100 flere påmeldte i forhold til fjorårets Lederkonferanse. Torsdagen var om lag 70 ansatte samlet til Medarbeiderdag på Bildøy Bibelskole med kveldsmøte i Straume Forum. Fredag morgen strømmet de frivillige lederne inn til registrering og bibeltime i Straume Forum. Deretter følger nettverk og seminarer. 

‒ Det var utrolig inspirerende at så mange meldte seg på i fjor, og det er enda mer inspirerende at enda flere har meldt seg på i år. Det må bety at folk i fjor var fornøyd og har snakket varmt om konferansen, sier arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss.

Han tror den gode påmeldingen til Lederkonferansen handler om godt program, og at folk som var der i fjor, har vært gode ambassadører.

Mye jobb
‒ Hvordan er det dagen før det bryter løs?

‒ Det har vært mye jobb med konferansen, særlig de siste ukene. Men jeg føler at vi har kontrollen. Vi har talerne klare og har orden på romfordelingen for nettverkene og seminarene, matservering og skyss med shuttlebuss, forteller Foss og legger til:

‒ Jeg har roen, og den er større enn spenningen og frykten. Nå er det mest glede og forventning til å komme i gang med konferansen.

Forventninger
‒ Hva slags forventninger har du til konferansen?

‒ Det er at de som kommer, får hjelp og inspirasjon til å utvikle det lokale bedehusarbeidet. Vi har ikke lykkes hvis det bare blir en god konferanse. Vi ønsker det skal skje noe i det lokale arbeidet. Målet er ikke bare gode dager, men at disse dagene kan være med og utvikle det lokale arbeidet slik at vi sammen i enda større grad kan nå nye mennesker, sier Foss.

Han har allerede datoene for neste Lederkonferanse klar – 8.-10. november 2019.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.