STILLE FØR ...: Det blir over 500 deltakere på Lederkonferansen 2010. Keennth Foss er klar til å ta imot i Straume Forum. FOTO: ImF MEDIA ARKIV

Over 500 påmeldt til Lederkonferansen

Påmeldingsfristen til Lederkonferansen og generalforsamlingen (GF) er gått ut, og resultatet viser ny rekord for konferansen og økt oppslutning om GF.

Onsdag 30. oktober ble det åpnet opp for påmelding til Lederkonferansen og generalforsamlingen (GF) for de som av forskjellige grunner hadde gitt beskjed om at de ikke rakk påmeldingsfristen, som var 24. oktober.

To dager før påmeldingsfristen opplyste sambåndet.no at det var 464 påmeldt til Lederkonferansen. Av disse var 157 utsendinger til GF. I tillegg var det 13 som bare var påmeldt GF, slik at det til sammen var 170 utsendinger.

Tall
Nå viser tallene at det er 513 påmeldte. Av dem er det 195 som skal være utsendinger til GF. Utenom er det 19 som er påmeldt kun på GF. På Lederkonferansen 2018 var det 478 deltakere.

Tallene viser også at nettverket Forsamlingsbygging har flest påmeldte, med 98 stykker. Seminaret «Solide samliv» med Øystein Samnøen er det mest populært blant fredagens seminarer med 93 påmeldte, mens seminaret «Ut av kristenboblen!» med Glenn Nord-Varhaug er på førsteplass blant lørdagens seminar. Der er det 111 som vil delta.

Stas
‒ Det er veldig bra å se at Lederkonferansen bryter nye grenser, og det er stas at vi nå er kommet over 500 deltakere. Vi gleder oss, er klar til å imot alle sammen og tror det skal bli gode og inspirerende dager, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF til sambåndet.no.

Han er også fornøyd med påmeldingen til GF.

‒ Utsendingstallet 211 er også bra og bedre enn de to siste GF. Det er veldig kjekt og se at det er en del yngre blant utsendingene, sier Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.