STIPEND: Chris Duwe har fått Tro & Mediers mediestipend. Her er han sammen med dukka Øystein på Awanas DNA-konferanse 2019. FOTO: ImF Media arkiv

Mediestipend til Chris Duwe

Chris Duwe, TV Inter og Linn Kjøllmoen får Tro & Mediers mediestipend for medieproduksjoner som fremmer kristen tro og gode verdier.

Det er en veldig oppmuntring og klapp på skulderen å få tildelt dette stipendet fra Tro & Medier, er Chris Duwes kommentar til at han er blitt tildelt Tro & Mediers mediestipend.

Han har fått stipendet for å kunne videreutvikle sin produksjon av direktesendte barne- og familieprogrammer sammen med dukka Øystein. Det er snakk om søndagsshow for hele familien søndag kl 10 og Tweenstorsdag for 10-12 åringer på torsdag.

Mange følgere
Siden koronakrisen har han sendt direkte på Facebook daglig hvor han formidler det kristne budskapet. Det er mange som følger sendingene.

Over tusen mennesker er med når vi spiller Kahoot. Det gir et samhold, og barna lærer om Jesus. Det er mange som kommer med respons på programmene, og barn sender tegninger og ringer inn og kommer med forslag til problemstillinger vi kan ta opp, forteller Duwe.

Produksjoner
TV Inter og Linn Kjøllmoen og Text Me har også fått tildelt stipend. TV Inter har levert serien «Kort fortalt – livsmestring» til NRK og ønsker å utvikle en ny sesong som handler om de kristne høytidene. Linn Kjøllmoen og Text Me ønsker å produsere en brosjyre som tar opp behovet for skjermfri midt i en hverdag full av skjermer, noe som passer sammen med Tro & Mediers konsept «Skjermfri».

Bredde
De tre som har fått tildelt årets mediestipend, representerer bredden i Tro & Mediers arbeidsområde. Det er tre spennende aktører som det skal bli spennende å følge videre, sier daglig leder Jarle Haugland i Tro & Medier til sambåndet.no.

De tre aktørene får 50 000 kr hver, og da er potten er brukt opp, men Haugland opplyser at Tro & Medier jobber med en fjerde søknad som ennå ikke kan offentliggjøres. I tillegg kommer Tro & Medier igjen til å dele ut et stipend på 50.000 kr til høsten på Mediekonferansen Melt.

Strategisk
Hva betyr mediestipendet for Tro & Medier?

Jeg tror det er det mest strategiske vi som kristne kan gjøre når det gjelder å påvirke mediebildet. I stedet for å reagere på et sluttprodukt vil vi være tidligere inne i prosessen og støtte de som ønsker å lage gode produksjoner, sier Jarle Haugland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.