STUDIO: Et dataangrep på P7's maskiner har stanset sendinger i studio. Her er John Hardang i studio. FOTO: ImF Media arkiv

P7 rammet av dataangrep

Et virusangrep på alle P7 maskiner, har gjort det taust fra den kristne radiokanalen. Daglig leder Kenneth Hjortland håper sendingene kan gå som normalt om noen dager.

I løpet av helgen ble den kristne radiokanalen P7 rammet av et omfattende dataangrep.

‒ Vi har fått et virusangrep på alle våre maskiner, og vi sliter med å kunne sende våre programmer. Veldig mange av musikkfilene våre er skadet, sier daglig leder Kenneth Hjortland i P7 til sambåndet.no.

Stille
Det medfører at P7 er stille i lange perioder. På radiokanalens nettsider kan lyttere gå inn å høre på andakter og undervisning, men der er ingen sendinger fra studio.

‒ Så lenge vi ikke kan spille våre musikkfiler, kan vi ikke ha direktesendinger. Vi kan ikke sende radio uten musikk. Det går ikke, forklarer Hjortland.

Han opplyser til sambåndet.no at teknisk ansvarlig har jobbet døgnet rundt for å løse problemet.

Kjedelig
‒ I morgen onsdag kommer det en ekspert på virushåndtering for å hjelpe oss. Jeg har stor tro på at vi vil være tilbake til normal sendeplan i løpet av noen dager.

‒ Hva betyr dette for P7?

‒ Vi vet ikke, men det er forferdelig kjedelig å være i den situasjonen at vi ikke får sendt det vi ønsker å sende, sier Kenneth Hjortland.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.