VEKST: Kenneth Foss kan nå invitere til en vanlig lederkonferanse uten restriksjoner. FOTO: Brit Rønningen

Nå kan ImF arrangere lederkonferanse vanlig

Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF ser frem til en lederkonferanse hvor en ikke må forholde seg til enmetersregelen.

Lørdag 25. september ble samfunnet gjenåpnet etter halvannet år med koronarestriksjoner. Det får også betydning for ImFs lederkonferanse i november.

‒ Det betyr to ting, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss til sambåndet.no og utdyper:

‒ Det ene er at vi er ekstremt takknemlig for at enmetersregelen er opphevet, og at vi kan slippe å forholde oss til den på fellesmøter, nettverk og seminarer. Det blir plass til like mange som det ville vært på en vanlig lederkonferanse. Det er en stor lettelse.

Justert
Det andre han nevner, er at ImF har justert fristen for å få rimeligste pris på Lederkonferansen. Den var satt til 1. oktober, men er nå forlenget til 8. oktober kl. 23.59, slik at folk får mer tid på seg. Fra 9. oktober øker prisen fra 1090 kr til 1490 kr. Den endelige påmeldingsfristen er 24. oktober.

 Påmeldte
‒ Hvor mange påmeldte er det på Lederkonferansen?

‒ Det er pr nå 103 påmeldte. Det er litt færre enn på samme dato tidligere år, men i år var vi litt senere ute med nettsiden, så det kan være en forklaring. Vi vet det vil komme en del påmeldinger de neste par ukene. Studentene på Bibelskolen skal være med på konferansen, men de er eksempelvis ennå ikke påmeldt.

Ifølge Foss er det nettverkene «Forsamlingsbygging» og «Mennesker som kommer til tro» som har flest påmeldte. Blant seminarene på fredag er det «Hva er nøkkelen til et sterkt og voksende familiearbeid?» som har flest påmeldte, mens «Kirken utenfor kristenboblen» har flest påmeldte blant lørdagens seminarer.

Risiko
‒ Hva tenker du å arrangere Lederkonferansen som vanlig når koronapandemien ikke er over?

‒ Risikoen er der. Det kan komme smitte, men vi forholder oss til de nasjonale reglene. Så må folk selv ta hensyn når det gjelder klemming og håndhygiene og hosting og nysing, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.