OPTIMISME: Daglig leder Aud Kindervåg Halsne i Plussreiser har aldri solgt så mange turer som i høst. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Salgsrekord i Plussreiser

Det er få ledige plasser på Plussreisers turer i høst. Daglig leder Aud Kindervåg Halsne har aldri opplevd at selskapet har solgt så mange turer.

Hvis en går en inn på reisekalenderen til misjonseide Plussreiser, ser en at de aller fleste av høstens turer er fulltegnet.

– Det er veldig kjekt og et takkeemne, sier daglig leder Aud Kindervåg Halsne til sambåndet.no.

Ifølge henne har de bare ti ledige plasser til ulike turer til Israel og under ti ledige plasser på turen til Ullensvang. I tillegg kommer det en ny førjulstur til Estlands hovedstad Tallin i november.

– Mange bestilte tett opp til tur og ble overrasket over at det var fullt og at de måtte være tidlig ute for å få plass, forteller Kindervåg Halsne.

Forklaringer
– Hvordan er dette salget sammenlignet med før pandemien?

– Vi har ikke opplevd før at vi har solgt så mange turer. Det hadde vi ikke tort å håpe på, og det er helt utrolig.

– Hvordan forklarer du det gode salget?

– Det kan være at folk har behov for å lufte seg etter en periode med begrensninger på grunn av pandemien. Vi har fått en del nye kunder, blant annet skolegrupper. Så har vi flinke folk på markedsføring som har gjort en god jobb med å nå ut til nye grupper. Under pandemien fikk vi penger til kompetanseheving, og det har visst virket inn på drift og salg.

Optimisme
Den daglige lederen tror det faktum at Plussreiser har holdt virksomheten i gang under pandemien og arrangert turer der det var mulig, har gjort det lettere for reiseselskapet å komme i gang igjen for fullt.

– Hva betyr det gode salget for Plussreiser?

– Det gir optimisme i kollegiet når det går så godt, og det betyr noe for prestasjonen på jobb og gjør noe med motivasjonen og energien, sier Aud Kindervåg Halsne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.