VITNESBYRD: I 2018 fikk Lisa Børud Medierosen fra Tro & Medier for sitt tydelige kristne vitnesbyrd i mediene. FOTO: KPK

Familien Børud til Awana-konferansen

Både tema og talere til Awana-konferansen i januar 2023 er klar. Daglig leder Lars Dale i Awana Norge regner med fullt hus.

Neste uke åpner påmeldingen til Awana DNA-konferansen 21. januar 2023 i Fredheim Arena.

– Vi gleder oss til å treffe igjen alle som bruker Awana. Vi regner med fullt hus og 400 deltakere, sier Dale til sambåndet.no.

Temaet for konferansen er «Levende tro fra generasjon til generasjon».

– Det temaet er avgjørende for hvorfor vi har invitert familien Børud til konferansen, forteller Dale.

Tre generasjoner
Tre generasjoner Børud kommer, og det blir sofaprat med de tre generasjonene i hver sin sofa.

– De skal fortelle om velsignelsene med en levende tro fra generasjon til generasjon. Og vi skal snakke med dem om hva de har gjort for å leve Jesuslivet og troen i praksis på hjemmebane, og hvordan neste generasjon har opplevd det og så gitt det videre til neste generasjon, fortsetter Dale.

Lørdagskvelden skal Børud-familien også bidra med kveldskonsert som er kalt «Best of Børud» med sanger fra Lisa Børud, Børud-gjengen og Arnold Børud. Frem til 15. november er konserten kun for de som melder seg på DNA-konferansen. Fra 16. november er konserten åpen for alle. De som skal på konferansen, må kjøpe konsertbilletten for seg.

Talere
– Hva kan du ellers si om programmet?

– Det er mange kjente og gode navn som skal snakke om samme tema, svarer Dale. Han nevner Øivind Augland som er daglig leder i Hånes frikirke og M4 Europe og styreleder i Xpand Norge. Videre Linda Andernach Johannessen som er Levende tro-konsulent i Misjonskirken UNG og Runar Liodden som er kapellan i Modum menighet. Fra Awana Norge stiller nasjonal leder Anne Lene Otterøen og undervisningsleder Jorun Singstad Djupvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.