KONFERANSE: Ingrid og Karl Dag Kjosavik ledet lovsang i starten av Awana DNA-konferansen lørdag 27. januar. FOTO: PETTER OLSEN

Awana har doblet antall medlemmer på tre år

Knarvik Misjonshus er Awana-medlem nummer 200. Forsamlingen ønsker å bli en modellmenighet for Awana.

I forkant av helgens Awana-konferanse kan daglig leder Lars Dale registrere at Awana Norge nå har 200 medlemmer. Med det har Awana doblet antall medlemmer på tre år.

– Vi hadde håpet på en slik økning, og vi er veldig glade for at det har skjedd, sier Dale til sambaandet.no.

Awana-medlem 200 er Knarvik Misjonshus, en forsamling som de siste årene hatt en økt vekst i gudstjenestedeltakelse og medlemstall. Forsamlingen ønsker på litt lengre sikt å bli en modellmenighet for Awana.

Bidra
– Tanken er at Awana kan være med og bidra inn i vår menighet med det de kan med sine ressurser, og til gjengjeld kan vi bidra med hjelp til andre menigheter i området som vil bruke Awana. Det sier Jens Petter Lande som er kontaktperson for søndagsskolegruppa.

De har ennå ikke startet å bruke Awana, men de skal snart begynne å bruke trosopplæringsopplegget. Lande opplyser at de foreløpig starter med to grupper, en fra 0 år til 3. klasse og en fra 4. klasse og oppover.

– Vi har et mål om at vi kan bli tre grupper, sier Lande.

Vekst
Ifølge daglig leder Lars Dale er det totalt over 500 barnegrupper på ulike alderstrinn i sving med Awana og over 7000 barn som bruker Awana i Norge. Disse følges opp av over 1800 ledere lokalt rundt i Norge.

– Vi tror veksten kommer til å fortsette, for vi vet at flere er på vei inn som medlemmer. I 2023 var pinsemenigheter den nest største gruppen medlemmer, og der vet vi at det er mange menigheter som vil bli Awana-medlemmer, sier Dale.

Møtepunkt
– Hva er målet for 2024 når det gjelder vekst i medlemstallet?

– Vårt mål er 30 nye medlemmer i 2024.

– Hva betyr Awana-konferansen?

– Det er et veldig viktig møtepunkt mellom aktive barne- og ungdomsledere, og det har en stor verdi det å kjenne på fellesskapet med mange ledere fra mange andre organisasjoner. Temaet for konferansen, disippelgjøring, er et tema som omfavnes veldig av medlemmene, sier Lars Dale.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.