Fire nye nettverk på årets Lederkonferanse

Nå kan folk kikke på programmet for ImFs lederkonferanse og melde seg på konferansen. Temaet er «Rotfestet og radikal».

– Vi ønsker å fokusere på begge deler – å være rotfestet eller godt plantet i historien og i Bibelen, og samtidig være radikal for å nå nye mennesker, våge å legge ned arbeid for å satse nytt for å nå nye.

Det sier markeds- og arrangementsansvarlig Kenneth Foss i ImF når han overfor sambåndet.no skal forklare hvorfor temaet på årets lederkonferanse er «Rotfestet og radikal».

3. juli er nettsiden åpnet for Lederkonferansen 2023, som er 3.-5. november på Straume og Bildøy. Foss forteller at det blir ti nettverk og mange seminarer fredag og lørdag. ImF-leder Runar Landro, rektor Andreas Evensen ved Bildøy Bibelskole, hovedpastor Tor Erling Fagermoen i Bergen Frikirke, sangevangelist Irene Krokeide Alnes og arrangementsansvarlig Ragnhild Naterstad i ImF-Ung blir talere på konferansen.

Nettverk
– Hva er nytt på årets lederkonferanse?

– Vi har fire nye nettverk. Det blir et eget nettverk for unge ledere mellom 16 og 22 år. Det andre er om smågrupper og hvordan ekte tro kan få rom og blomstre i mindre grupper. Så blir det et nettverk om planting av nye fellesskap. Helt nytt er et nettverk som heter Credo, der blant annet bibellærer Ole Magnus Breivold ved Bildøy Bibelskole og Christian Lilleheim som er linjelærer for Credo på bibelskolen, vil ta oss med på et dypdykk i troen og Bibelen, sier Foss.

Seminarer
Når det gjelder seminarer, vil han trekke frem Espen Ottosen med «Uten Gud er alt tillatt», Sofie Braut med «Jeg er ingen teolog, men …» – om å være et myndig, synlig og lesende lekfolk i vår tid, og seminaret til Jarle Mong som vil ta for seg det å være kristen mann i vår tid.

Påmelding
Endelig påmeldingsfrist for lederkonferansen er 24. oktober, men det er ifølge Foss lurt å melde seg på innen 5. oktober, for etter det blir det dyrere.

– Det var litt under 400 deltakere på konferansen i fjor, og vi håper det blir enda flere i år. Vi opplever at de store forsamlingene er godt representert på konferansen. Men vi ønsker at flere fra mindre fellesskap og steder også kommer for å få inspirasjon i arbeidet de står i, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.