OPPSLUTNING: Kveldsbibelskolen på Betania Laksevåg har hatt god oppslutning. Her fra kveldsbibelskolen 26. september 2017. FOTO: Brit Rønningen

Siste time på kveldsbibelskolen

Betania Laksevågs husfar Vegard Hetlebakke kommer til å savne kveldsbibelskolen. Han inviterer til den siste tirsdag kveld.

− Årsaken til at vi slutter, er salget av Betania Laksevåg, sier husfar Vegard Hetlebakke til sambåndet.no.

Sambåndet.no kunne den 23.05.2024 opplyse om at Indremisjonsforbundet (ImF) er enig med en budgiver om salg av bedehuset Betania Laksevåg. Der har det til nå vært et kristent studentfellesskap som blant annet har drevet en kveldsbibelskole siden januar 2017.

I morgen, 28. mai, inviterer Betania Studentfellesskap til, som det står på deres Facebook-side, «det som foreløpig ser ut til å være den aller siste kveldsbibelskolen her på huset …» John Roger Nesje vil undervise om Jesus i Hebreerbrevet.

Over 50 kvelder
− Det kan godt hende at det vil fortsette en annen plass eller i en annen form. Vi håper selvfølgelig at de som skal overta Betania og drive det videre, vil fortsette det på en eller annen måte, legger Hetlebakke til.

På spørsmål fra Sambåndet om hvor store deler av Bibelen de har gått igjennom, kommer Hetlebakke frem til at de har hatt over 50 kvelder med kveldsbibelskole.

− Vi har vært gjennom det meste av Bibelens bøker, slår han fast.

Oppslutningen om kveldsbibelskolen har jevnt over vært god. Hetlebakke anslår at det i gjennomsnitt har vært cirka 80 deltakere.

Savn og tap
− Vil du savne å drive på med dette?

− Ja, jeg synes det har vært fantastisk kjekt og givende å holde på med kveldsbibelskole. Så det blir absolutt et savn. Det er det ingen tvil om, sier Hetlebakke.

Han tenker ikke bare på seg selv.

− Det har vært veldig fint med tanke på alle studentene som har kommet her. Det vil bli et tap både for ImF og for studentene i byen. Jeg tror det er et viktig konsept og et veldig bra opplegg som har betydd mye for mange.

Knarvik

Men det er ikke slutt med kveldsbibelskole for Hetlebakke. Han er engasjert i Knarvik misjonshus, og der har de kveldsbibelskole.

− Jeg vil fortsette med arbeidet der, forteller Vegard Hetlebakke.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.