Forsamlingen ImF Straume, som ledes av Kenneth Foss (t.v.), lyser ut sin andre stilling. Fra før er Gunnar Ferstad ansatt som pastor. Bildet er fra Lederkonferansen 2023. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

ImF Straume søker ungdomsleder

Styret i ImF Straume har vedtatt å ansette en ungdomsleder i inntil 40% stilling. Så langt har ingen tatt kontakt eller søkt på stillingen.

– Ansatte og frivillige er en god kombinasjon i kristent ungdomsarbeid, sier styreleder Kenneth Foss i ImF Straume til sambåndet.no.

Til nå har forsamlingen basert seg på frivillige ledere i ungdomsarbeidet, men nå har de ute en stillingsannonse på Facebook der de søker en ungdomsleder. Søknadsfristen er 15. oktober.

Før sommeren gjorde styret vedtak om at de ønsker å ansette en ungdomsleder i inntil 40% stilling. Da var også det økonomiske grunnlaget på plass.

Tanken om å ansette en ungdomsleder i forsamlingen har også vært oppe tidligere, før det ble opprettet stilling som pastor.

Behov
Ungdomsarbeidet består av ungdomskveldene, UK, som er hver fredag kl. 20–23. I tillegg har forsamlingen konfirmantundervisning annenhver fredag før UK. 50–100 ungdommer er med i ungdomsarbeidet.

– Ved å ansette en ungdomsleder tror vi at vi kan nå enda lengre ut, og at vi kan klare å drive enda bedre ungdomsarbeid. Det krever en del å drive et ungdomsarbeid, og vi ser at vi har behov for en ansatt som kan drive arbeidet sammen med frivillige, legger Foss til.

Glad i ungdom
– Hva slags person ser dere etter?

– Vi ønsker å få en person som er glad i ungdom og som er god på relasjon og kommunikasjon med ungdom. Det blir en del forkynnelse og planlegging og utvikling av arbeidet.

Når det gjelder utvikling av arbeidet, nevner Foss at de ønsker å få i gang flere smågrupper eller bibelgrupper for ungdom.

– Hvis vi hadde flere ledere, kunne vi klare å få i gang flere smågrupper.

Ikke napp
– Hvor mange har søkt på stillingen?

– Foreløpig er det ingen som har tatt kontakt om stillingen eller søkt stillingen Før vi lyste ut stillingen, var vi i kontakt med fire–fem personer uten at vi fikk napp, sier styreleder Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.