NYTT SAMARBEID: For første gang samarbeider Evangelisten og Nordmøre og Romsdal Indremisjon om bibeldager på Frænabu. FOTO: ImF Media arkiv

Fullt hus til bibeldager

For første gang arrangerer bladet Evangelisten bibelkonferanse på Frænabu i samarbeid med Nordmøre og Romsdal Indremisjon.

‒ Vi fikk en henvendelse fra noen som er aktive på Frænabu, om vi kunne ha bibeldager der. Det var en fin henvendelse, forteller styreleder Johnn Hardang i Evangelisten.

Den henvendelsen er bakgrunnen for at Evangelisten og Nordmøre og Romsdal Indremisjon (NRI) sammen arrangerer bibeldager 3.-6. september.

Korona
‒ Det er første gang vi har bibelkonferanse der. Derfor er det fint at det er fullt hus, fortsetter Hardang.

På grunn av koronapandemien kan Frænabu kurs- og misjonssenter på Farstad i nye Hustadvika kommune ta imot cirka 60 overnattingsgjester. Møtene er åpne, men deltakere som ikke skal overnatte på Frænabu, må melde seg på.

Tema
Hardang og Eivind Flaa, styremedlem i Evangelisten, vil være bibeltimeholdere. Hardang opplyser at tema for bibeltimene vil være «På det stormfulle hav», som Flaa vil ta opp, og «På sikker grunn», som Hardang vil snakke om med utgangspunkt i 1. Joh brev.

‒ Livet møter oss med mange ting som kan gjøre oss usikre og urolige. Men som kristne har vi et ankerfeste og sikker grunn midt i urolige tider.

Styreleder i Evangelisten, Johnn Hardang. FOTO: ImF Media arkiv

Konferanser
Evangelisten har hatt årlige bibelkonferanser på Framnes kristne vidaregåande skule i 15 år hvor det samles mer enn  300 personer.

‒ Vi hadde behov for mindre regionale konferanser. Vi ser betydningen av å møte mennesker ansikt til ansikt, både med tanke på forkynnelsen, men også for å løfte fram bladet Evangelisten, sier Hardang.

Evangelisten har nå regionale konferanser på Holmavatn Ungdoms- og misjonssenter i Rogaland, Gavelstad Gjestegård nord for Larvik, Innvik Fjordhotell og Hermon Høyfjellssenter.

Upartisk
Evangelisten er et upartisk, evangelisk blad. Hva tenker du om å samarbeide med NRI siden dere er en uavhengig organisasjon?

‒ Vi er et uavhengig blad som samarbeider med alle aktører som det er naturlig å samarbeide med. Nordmøre og Romsdal Indremisjon er en fin samarbeidspartner. Vi står for det samme og jobber for samme sak. Det skal bli flott å komme til Romsdal og Frænabu. Dette er vinn-vinn for begge parter. Jeg tror vi kan inspirere hverandre og gjøre hverandre bedre, svarer Hardang og føyer til:

‒ På grunn av koronapandemien tror jeg at en del av dem som kommer, ikke har vært på fysiske møter som dette på en stund, og at de vil synes det er godt å møtes igjen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.