LEIRSTED: ImF Midthordland har ennå ikke tatt stilling til planene fra 2018 om et tilbygg til Fjell-ly. Bildet er fra sankthansfeiring i 2016. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Utsetter planer om utbygging av Fjell-ly

Årsmøtet i ImF Midthordland utsatte enda en gang saken om utbygging av kretsens leirsted.

‒ Det var et vanlig årsmøte med vanlige årsmøtesaker med formaliteter som valg av nytt kretsstyre og diskusjoner og tilbakemelding på arbeidet kretsstyret har gjort. Slik oppsummerer kretsstyreleder Kurt Urhaug i ImF Midthordland kretsens årsmøte 14.-15. august der 40 utsendinger var samlet på kretsens leirsted Fjell-ly.

Ingen diskusjon
‒ Hva er det viktigste som skjedde på årsmøtet?

‒ Det viktigste er å komme sammen og dele fellesskap, og at kretsen kan være samlet. En annen viktig sak var at kretsgruppen som jobber med ImF-prosessen fram mot generalforsamlingen i 2023, orienterte om arbeidet den har gjort så langt, sier Urhaug.

Det ble også informert om at kretsleder Ole Andreas Wastvedt slutter til nyttår, og at kretsstyret arbeider med å rekruttere ny kretsleder.

‒ Det ble ingen diskusjon på årsmøtet om kretslederstillingen, forteller administrasjonsleder Hans Kåre Algrøy.

Fjell-ly
Den viktigste saken som ble behandlet, var planene om tilbygg av en ny vestfløy på Fjell-ly. Ifølge årsrapporten er det blant annet behov for flere internatrom og at kretskontoret får en egen avdeling med tilfredsstillende innemiljø på kontorene.

Kretsstyret utarbeidet i 2018 et forslag til tilbygg som ble lagt frem for årsmøtet i 2018. I 2019 ga årsmøtet klarsignal til å arbeide med utredning og kalkyle frem mot årsmøtet i 2020. På grunn av koronapandemien ble saken utsatt på årsmøtet i 2020. Også årets årsmøte bestemte å utsette saken om utbygging av Fjell-ly inntil videre.

‒ Det er på grunn av koronasituasjonen og økonomien. Koronasituasjonen går utover økonomien. Vi ønsker en stabil økonomisk situasjon før vi fatter vedtak, sier Hans Kåre Algrøy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.