FYSISK: Indremisjonssamskipnadens Kraft-konferanse blir igjen fysisk. Her fra Kraft-konferansen i 2019, der daværende pastor Thomas Rake var blant dem som underviste. FOTO: Brit Rønningen

Henter kraft fra hvile i Gud

I fjor var Indremisjonssamskipnadens Kraft-konferanse digital, men i år blir den fysisk.

– Noen er gjerne skeptiske til å samles fysisk, men i år blir det slik, og vi gleder oss til det. Vi trenger å samles og oppgløde hverandre, sier daglig leder i Indremisjonssamskipnaden (IMS), Marit Hårklau Ådnanes, til sambåndet.no.

Lørdag 19. februar samles medarbeidere i kretsen til Kraft-konferanse på Leirvik bedehus. Sist Ådnanes sjekket, var det 50 påmeldte til konferansen.

Blandet

– Det er en blandet alderssammensetning – fra ungdommer og til de eldste, der flere er over 80 år. Det er stas at så mange har meldt seg på, sier Ådnanes.

IMS arrangerte den første Kraft-konferansen høsten 2018 og den andre høsten 2019. Etter det ble det bestemt at neste konferanse skulle flyttes til vinteren 2021. Den konferansen var digital.

Program

Hovedtema for årets konferanse er «Livet med Gud». Programmet er delt i flere fellessesjoner og en nettverksdel. I fellessesjonen vil Daniel Sæbjørnsen snakke om «Venta på Gud», der han vil ta for seg kallet innover mot Gud og kallet utover med Gud. I nettverksdelen kan deltakerne velge mellom fire ulike nettverk; barneleder, ungdomsleder, fellesskap og bønn i forsamlingen. Det blir også glimt til inspirasjon der folk deler fra lokalt arbeid de står i.

Hvile

– Hvorfor har dere «Livet med Gud» som hovedtema?

– Vi ønsker virkelig at konferansen skal være en plass hvor en ikke bare kjenner på krav og alt man burde gjøre, men kan kjenne på hvilen i Gud, og at det er der vi henter kraft til å gå ut i en tjeneste. Så ønsker vi at folk skal bli inspirert og utrustet og kjenne på fellesskap.

– Hva er deres erfaringer fra tidligere Kraft-konferanser?

– Vi har god erfaring med de tidligere konferansene, og vi har fått tilbakemelding på at det er nyttig og bra å møtes. Selvsagt er det litt varierende hva folk sitter igjen med, men spesielt husker jeg en deltaker fra sist: Det var den beste dagen hun hadde hatt på veldig lenge; til lærdom og refleksjon, og nye vennskapsbånd ble knyttet, sier Ådnanes.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.