KRETSLEDER: Johnny Iversen vil fortsatt jobbe 30% som kretsleder i ImF Midthordland. FOTO: Privat

Kretsleder i redusert stilling

Johnny Iversen skulle etter planen begynne å jobbe 100% som kretsleder i ImF Midthordland fra august, men fortsetter å jobbe i stillingen i 30%.

Den 15. desember 2021 bekreftet styreleder Kurt Urhaug i ImF Midthordland at de hadde ansatt Johnny Iversen som ny kretsleder. Iversen tiltrådte i januar 2022.

Frem til i vår har han jobbet 50% som kretsleder og 50% som lærer på KVS-Lyngdal. Planen har vært at Iversen skulle flytte fra Lyngdal til Bergen og fra august begynne å jobbe som kretsleder i 100% stilling.

Fortsetter
– Det blir ikke flytting til Bergen likevel, men fra 1. august vil jeg fortsette å fungere i en 30% stilling i ImF Midthordland og fortsette på KVS-Lyngdal i 70% stilling, opplyser Iversen til sambåndet.no.

– Kretsen må ta en runde på hva den vil gjøre videre, legger han til – og viser også til at ImF er i en prosess der et sentralt spørsmål er hva som skal skje med kretsnivået i organisasjonen.

Kretsstyreleder Kurt Urhaug i ImF Midthordland kommenterer det at Iversen ikke kommer til å gå inn i 100% stilling, slik:

– At han ikke kan jobbe fullt hos oss, er noe vi må respektere. Vi er glade for at han blir med videre og hjelper oss.

Tanker
– Hva vil kretsstyret gjøre?

– Jeg tenker at det er ikke sikkert vi trenger en kretsleder i full stilling, som vi har hatt før. Hans Kåre Algrøy er administrasjonsleder og tar en del av de formelle tingene. Vi vurderer om Iversen kan få mer forkynneroppgaver, og at vi heller får et lederteam i kretsen som har ansvar for arrangementer, kretsblad og så videre. Det er tanker som styret har, sier Urhaug.

Sak
Han peker på ImFs motto «Med Guds ord til folket».

– Vi må ta det mer på alvor, og ikke ha en tung administrasjon, men bruke ressurser på forkynnelse.

– Blir kretslederstillingen en sak på årsmøtet 11. juni?

– Kretsens arbeid, og også kretslederstillingen, blir en sak på årsmøtet, og noe som det nye kretsstyret må forholdes seg til, svarer Urhaug.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.