ANSATT: Ole Andreas Wastvedt går inn i vikariat som Ung-leder i ImF Midthordland. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Wastvedt tilbake i ImF Midthordland

Ole Andreas Wastvedt vender tilbake til ImF Midthordland, nå i stilling som Ung-leder, fra 17. oktober.

Det bekrefter både Wastvedt selv og kretsleder Johnny Iversen overfor sambåndet.no.

Bakgrunnen er at nåværende Ung-leder, Silje Kausland, har sagt opp stillingen.

Ole Andreas Wastvedt (42) var kretsleder i ImF Midthordland fra 2018 til desember 2021. I en periode fungerte han da også som Ung-leder. Etter det gikk han inn i et vikariat i P7, hvor han også hadde vært ansatt tidligere, nærmere bestemt fra 2008 til 2016.

Permittert

21. september skrev sambåndet.no at fusjonsprosessen mellom de kristne radiokanalene P7 og PTro var satt på vent på grunn av uventet store underskudd, særlig hos P7, midtveis i året. Styreleder Anja Ulveseth Heggen varslet at styret ville komme med tiltak med sikte på å få budsjettet i balanse.

29. september gikk P7 ut med at kanalen blant annet må permittere ansatte. Ole Andreas Wastvedt bekrefter at han er blant de permitterte, og at hans vikariat i P7 også er avsluttet fra og med 17. oktober.

– Like før permitteringsvarselet kom, ble jeg kontaktet av kretsen med tanke på å bli leid ut til dem som leirkonsulent, forteller Wastvedt.

80 prosent

Da oppsigelsen fra Ung-leder Silje Kausland var et faktum, ble Wastvedt og kretsen enig om at han går inn i et vikariat i den stillingen, i første omgang ut februar neste år.

– Det blir i 80 prosent. I tillegg skal jeg bruke en dag i uka til å ta årsstudium i kristendom, sier Wastvedt.

På Høstmøtet til ImF Midthordland søndag 9. oktober vil både ny kretsleder, Otto Dyrkolbotn, og den nye Ung-lederen bli presentert.

Leir og lag

– Jeg kjenner jo arbeidet godt fra tidligere. Det er blant annet tre leirer på Fjell-ly i høst som jeg tar ansvaret for. Jeg er også spent på hvordan det ligger an med lagsarbeidet etter pandemien, nevner Wastvedt som to prioriterte arbeidsoppgaver framover.

Kretsleder Johnny Iversen opplyser at stillingen som Ung-leder er tenkt lyst ut med sikte på permanent ansettelse. Da vil også Wastvedt kunne søke og eventuelt bli fast ansatt.

– Nå fikk vi bedre tid til dette ettersom Ole Andreas kunne begynne så raskt. Han kjenner også til oppgavene i stillingen, sier Iversen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.