SAGET OVER LISTA: Oddvar Sæter erklærer det nye bedehuset for åpnet. Audun Vesetvik, t.v., Gunlaug Sæter og Kjell Roger Gammelsæter holder lista sammen med ham. FOTO: Privat

Molde indremisjon la lista høyt for nytt bedehus

I februar i år begynte utbyggingen av Molde bedehus. Nå er det nye bedehus åpnet og tatt i bruk.

Utbyggingen av Molde bedehus startet i februar i år. Da ble den gamle delen av bedehuset tømt og revet. Da sambåndet.no snakket med forsamlingsleder Audun Vesetvik tidlig i februar, var utbyggingsprosjektet kostnadsberegnet til 13,2 millioner kr. Helgen 2.-4. desember var bedehuset klart til åpningshelg.

– Det var en flott helg, og folk har jobbet godt på for å få huset ferdig til åpningshelgen, sier Vesetvik til sambåndet.no.

TAKK: Forsamlingsleder Audun Vesetvik og Willy Berg fra entreprenør Christie takker hverandre for godt samarbeid under byggeprosessen. FOTO: Privat

Helgen
– Den begynte på fredag kveld med fest for ungdommene. Over 100 ungdommer var samlet, og det var en god start. Lørdag var det offisiell åpningsfest hvor det var i overkant av 200 gjester, festtale av John Roger Nesje, sang av Valderøykvartetten og besøk av representant fra kommunen og fra entreprenør Christie. Vår egen byggesjef Oddvar Sæter fikk erklære det nye bedehuset for åpnet. Søndag var det førjulstoner med Molde gospelkormange og musikalske innslag av barn, ungdom og voksne fra forsamlingen, forteller han.

Huset
Bedehuset er bygd opp igjen i tre etasjer. I underetasjen har de fått et større aktivitetsrom, kjøkken og kiosk. Storsalen i førsteetasje har fått tre foldevegger slik at den kan deles i tre saler. På loftet er det en ny loftstue, kjøkken, bad og takterrasse.

– Hvor mye har det nye bedehuset kostet?

– Vi har ikke helt oversikt ennå, men det blir ikke så mye over det vi har budsjettert med. Jeg tipper vi holder oss på 13 millioner. Vi har hatt god oversikt og kontroll og dugnadsinnsats som har fått ned kostnadene.

Positivt
– Hva betyr et nytt hus for forsamlingen?

VALDERØYKVARTETTEN bidro med sang på åpningsfesten. FOTO: Privat

– Vi har stått sammen om dette både med tanke på dugnad, givertjeneste og gaver. Det er positivt. Nå må satse fremover for å bruke det nye huset som et møtepunkt som gir flere muligheter. Vi vil fortette arbeidet vi allerede driver og være en generasjonsforsamling, men også være åpne for nye ting, sier forsamlingsleder Audun Vesetvik i Molde Indremisjon.

Fikk du med deg denne? En av disse kan bli fast ImF-general i 2025.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.