NYE: Matias Garnes (t.v.), Hedda Christine Dyrnes Alfheim, Mathias Sæbø og Benjamin Godøy Mulelid blir å se i Betlehem framover. FOTO: PRIVAT. MONTASJE: SAMBÅNDET

Fire nye i Betlehem

Bergens Indremisjon har fått fire nye medarbeidere i unge voksne- og ungdomsarbeidet.

Matias Garnes (20), Benjamin Godøy Mulelid (20), Mathias Sæbø og Hedda Christine Dyrnes Alfheim (20) vil bli å se i Betlehem framover.

Unge voksne

Matias Garnes er forsamlingens nye UV-leder (Unge voksne). Han er fra Arna og har gått tre år på Framnes kristne vidaregåande skule (KVGS) og et år på bibelskole i England. Etter bibelskolen jobbet han et år som miljøarbeider ved Framnes KVGS. Han studerer jus samtidig som han jobber som UV-leder.

Kall
– Jeg fikk spørsmål om jeg hadde lyst til å søke. Du kan si det var et kall til å forkynne Guds ord. Det var et indre kall som ble bekreftet av et ytre kall, sier Garnes til sambåndet.no.

– Hva vil du som UV-leder?

– Jeg vil legge vekt på Guds ord, for det er vår næring. Så ønsker jeg at Guds folk kan modnes og utrustes slik at troen ikke bare blir kunnskap, men noe praktisk, gjennom å anvende ordet i egen situasjon.

Yngres
Benjamin Godø Mulelid har begynt som YA-leder (Yngres) ved siden av studier i datavitenskap ved Universitetet i Bergen. Han har vært engasjert i forsamlingen siden ungdomsskolen.

– Det var naturlig å fortsette, sier han og legger til:

– Jeg tenker at jeg har noe å bidra med. Det er et arbeid jeg brenner for, og jeg vil bidra til at det videreføres.

Bruke gaver

– Hva vil du som YA-leder?

– Det viktigste er at ungdommene blir frelst og bevart, og at de får tatt i bruk de gavene de har fått.

Praksis – sang og musikk
Mathias Sæbø er praksisstudent fra Bildøy Bibelskole. Han er fra Volda og er vokst opp i Volda frikirke. I fjor gikk han på lovsangslinjen på Bildøy.

– Et fantastisk år, slår han fast.

– Jeg er glad i sang og musikk og har spilt trommer siden jeg var liten, men begynte å synge på videregående på musikklinja i Volda. Sang er mitt hovedinstrument, men jeg har lært meg piano ved siden av i rundt 1 ½ år nå, fortsetter Sæbø.

På Spotify

Han skriver også lovsanger, og sangen «I ditt tempel» ble produsert gjennom Bildøy Bibelskole og ligger skolens sin Spotify.

Dette året går han på tjenestelinjen og skal ha praksis i Bergens Indremisjon.

– Sverre Olai Knardal, som er UV-leder, er en grunn til at jeg ble kjent med Bergens Indremisjon. Jeg var mye med på UV i fjor, og jeg synes det virker som en fin forsamling å ha praksis i, sier Sæbø.

Som praksisstudent skal han ha ansvar for sang og musikk og være med i lovsangsteamet på UV, medhjelper i barnekoret Bibalo og på gudstjenesteteam.

Praksis – leirarbeid
Hedda Christine Dyrnes Alfheim går også på tjenestelinjen på Bildøy Bibelskole og skal også ha praksis i Bergens Indremisjon. Hun er fra Spydeberg i Indre Østfold og har gått tre år på internatskolen Drottningborg i Grimstad. I fjor gikk hun på reiselinjen Internasjonal på Bildøy.

– Hvorfor vil du ha praksis i Bergens Indremisjon?

– Jeg ønsker å være med i arbeidet for å kanskje få lov til å bidra til at andre kan føle seg like velkommen som jeg gjorde da jeg var yngre, sier Dyrnes Alfheim.

Fellesskap

Hun forteller at hun ikke har hatt en kristen oppvekst selv, men at hun ble introdusert for Jesus da hun ble tatt med i et kristent ungdomsarbeid hjemme.

– Der følte jeg meg virkelig velkommen, og lederne der gjorde at jeg hadde lyst til å komme tilbake! Jeg begynte å kalle meg en kristen, og på Drottningborg fikk jeg oppleve enda mer av et godt kristent fellesskap, og det er virkelig noe jeg ønsker at flere skal få oppleve, fortsetter Dyrnes Alfheim og legger til:

– I tillegg håper jeg på å lære mye mer om hva som er mine sterke og svake sider og finne mer ut av hva mine gaver er som jeg kan bruke videre inn i fremtidig menighetsliv.

I Bergens Indremisjon skal hun være en del med i leirarbeid for barn og ungdom i tillegg til YA på fredagskvelder, Bibalo og litt i søndagsskolen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.