PÅMELDT: Linda Blom, til venstre, Kjell Hauan og Linda Aase er tre av dem som har meldt seg på ImFs lederkonferanse i november.

Tre om Lederkonferansen

Tirsdag 24. oktober er siste frist for påmelding til ImFs lederkonferanse. Sambåndet.no har stilt noen spørsmål til tre som har meldt seg på.

Lederkonferansen 2023 er den sjette i rekken (fra før 2017-19 og 2021-2022) og går av stabelen på Sotra vest for Bergen 3.-5. november. Fram til 19. oktober har 262 meldt seg på, og fristen for påmelding går ut tirsdag 24. oktober.

Dette er spørsmålene som er stilt til tre deltakere:

 1. Hvorfor reiser du på lederkonferansen?
 2. Har du vært med før?
 3. Hvilke nettverk og seminar har du meldt deg på? Hvorfor akkurat disse?
 4. Hvor er du engasjert lokalt?
 5. Hva slags utbytte håper du å sitte igjen med etter konferansen?

Linda Blom (59)

 1. Det er fordi jeg synes det er veldig inspirerende både å høre på talerne og på nettverkene og det å treffe alle misjonsvennene, at det er så mange folk som jobber for samme sak i vår sammenheng.
 2. Jeg har vært med på alle lederkonferansen unntatt i fjor.
 3. Nettverk: «Gud velsigne deg, dere, dine barn, deres barn…». Seminar på fredag: «Vi er alle underveis. Om å ta vare på parene i forsamlingen.» Seminar på lørdag: «Senk skuldrene tjen Gud».
  Det er fordi det er veldig aktuelt i vår sammenheng, i vår menighet. Vi er en gjeng som reiser fra vår menighet, og vi deler oss på litt forskjellige nettverk og seminarer slik at vi får forskjellige ting med oss. Så kan vi samles i etterkant og snakke om det den enkelte har opplevd og fått med seg.
 4. Jeg er engasjert i INRI-Kyrkja på Rong
 5. Jeg synes overskriften på konferansen, radikal og rotfestet, er god. Det er noe av det jeg ønsker å sitte igjen med, at jeg skal være styrket i troen min og radikal og rotfestet, og det at vi kan være enda mer utrustet til vår visjon i INRI-Kyrkja som er å vise godhet og vinne mennesker for Jesus. Det tenker jeg er viktig.

Kjell Hauan (63)

 1. Det er flere grunner til det. Jeg ble spurt om å ha seminar på lørdag om styrearbeid. En annen grunn er at det viktig å være der. Jeg er jo nestformann i ImF-styret, og det er en viktig arena å være med på, for å ha kontakt med folk.
 2. Jeg har vært med 4-5 ganger.
 3. Nettverk: «Gud velsigne deg, dere, dine barn, deres barn…». Seminar fredag: «Uten Gud er alt tillatt»
  Det er fordi det er interessant å ha litt forskjellig nettverk og seminarer fra år til år.
 4. Jeg er med i Kvinesdal bedehusforsamling.
 5. Det er å få litt mer innsikt i enkelte spørsmål og inspirasjon til å arbeide videre i Indremisjonsforbundet.

Linda Aase (32)

 1. Jeg tenker at det er en ressursplass å få påfyll på og bli inspirert og få ny kunnskap. Vi reiser en gjeng fra kontoret på Indremisjonssamskipnaden. Det blir veldig kjekt.
 2. Nei, det er første gang.
 3. Nettverk: «Uenigheter, konflikter og konflikthåndtering.». Seminar fredag: «Hvilke spørsmål skaper engasjement og debatt i Kristen-Norge i dag?». Seminar lørdag: «Kristen i møte med dagens konspirasjonsteorier».
  Jeg meldte meg på det nettverket fordi det er utrolig viktig å ha kunnskap om dette når man er leder, og det er viktig å få verktøy til å håndtere ulike situasjoner. I tillegg så synes jeg det er veldig kjekt å høre på Aud Karin K. Ringvoll som skal ha nettverket. Seminarene har jeg valgt fordi det er utrolig viktige og aktuelle tema i møte med ungdom i dag, spesielt det med kristne i møte med konspirasjonsteorier. Det er så mye feilinformasjon som blir gitt på nettet og andre steder som ungdommer sjekker og som de blir påvirket av.
 4. Jensvoll bedehus på Tysnes
 5. Jeg håper det blir nyttig med tanke på jobben min som Ung-leder, spesielt det som går på samtale med ungdom. Det er så mye i verden og mediene i dag som påvirker oss og vil ta oppmerksomheten vår vekk fra Bibelen og Jesus. Det å samles og komme sammen som kristne er viktig, og det er viktig at vi kan stå sammen og hjelpe hverandre til å ha oppmerksomheten på Jesus, og at vi får verktøy og tips til hvordan vi kan dele det videre.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.