LEDERKONFERANSEN: Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss, her fra lederkonferansen 2023, har datoen for årets lederkonferanse klar. FOTO Sambåndet arkiv

Mer kompakt lederkonferanse

Lederkonferansen 2024 blir 1.–3. november. I år vil ikke konferansen bruke lokalene til Danielsen Sotra.

Den første helgen i november har blitt et fast tidspunkt for ImFs lederkonferanse, slik også i år. Datoen for årets konferanse blir 1.–3. november.

Fram til nå har konferansen vært på Straume Forum, Danielsen Sotra og Bildøy Bibelskole. I år vil ikke konferansen bruke lokalene til Danielsen Sotra, fordi skolebygget vil være i bruk til planleggingsdag.

Ikke behov
Arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF opplyser til sambåndet.no at ImF ikke har behov for lokalene til Danielsen Sotra med tanke på nettverk, seminar og måltider.

– I 2023 brukte vi kun ett klasserom på Danielsen til nettverk og gymsalen til å spise lunsj og middag. Nå tar vi inn nettverket i Straume Forum, og de som har spist i gymsalen på Danielsen Sotra, skal nå spise i kafeen i Straume Forum, sier han.

ImF kommer derfor ikke til å vurdere å flytte lederkonferansen til en annen helg.

– Vi kommer til å holde på den helgen, fordi den er ganske innarbeidet, slik at alle vet at da er det lederkonferanse, sier Foss.

Ambisjonsnivå
– Dere regner med at dere ikke trenger de ekstra lokalene i Danielsen. Betyr det at ambisjonsnivået for antall deltakere er senket?

– Ambisjonsnivået er egentlig som før når det gjelder deltakere. Sist hadde vi ti nettverk, og det kommer vi til å fortsette med. Så det blir ikke færre nettverk på grunn av det er færre lokaler.

Ifølge Kenneth Foss er planene å ha det meste av hovedprogrammet klart til 1. mars.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.