STABEN: Medarbeiderne i P7, fra v. Ole Andreas Wastvedt, Kristoffer Hjortland, May-Britt Liljeroos-Lauvik og Ingvald André Kårbø. Ole Kristian Sameien var ikke til stede. FOTO: Brit Rønningen

Wastvedt tilbake i P7, og Kårbø blir daglig leder

OPPDATERT Ole Andreas Wastvedt vender tilbake til P7 i et seks måneders vikariat. Samtidig er det klart at Ingvald Kårbø skal kombinere jobben som radio- og TV-pastor med å være fungerende daglig leder.

Ole Andreas Wastvedt returnerer dermed til arbeidsplassen der han var ansatt i nesten åtte år, fra 2008 til 2016.

– Jeg gleder meg til det, sier Wastvedt, som stiller på stabsmøte i P7 allerede på mandag. Da vil det også bli mer klart hvordan den nye organisasjonen i P7 blir seende ut.

Økonomi og administrasjon

Styrelederen bekrefter at det er Kenneth Hjortlands halvårige permisjon fra stillingen som daglig leder som har utløst behovet, selv om det ikke er denne stillingen Wastvedt skal ha. Sånn sett blir ikke Wastvedt vikar for Hjortland.

– Han blir økonomi- og administrasjonsmedarbeider og går inn i de oppgavene fra daglig leder-stillingen som ikke er fordelt på de øvrige i staben, sier Heggen.

Det handler blant annet om regnskapsoppgaver, og Wastvedt skal også dekke inn den radiotimen som Kenneth Hjortland hadde ansvar for på fredagene.

– Vi er veldig glad for at vi så raskt har fått på plass noen som kan ta seg av de oppgavene som ikke var fordelt. Ole Andreas har jo også erfaring innen økonomi og administrasjon fra flere steder, sier Anja Ulveseth Heggen.

Radio DSF

Som kjent slutter Ole Andreas Wastvedt i stilling som kretsleder i Midthordland Indremisjon i første del av desember. Den halve stillingen i P7 vil dermed fram til nyttår bli fordelt slik at han kan yte maksimalt i ImF Midthordland fram til etter adventsleiren. Wastvedt bekrefter at han ble kontaktet av P7 og utfordret til å gå inn i et vikariat på seks måneder.

Helt uten kontakt med radioarbeid har han ikke vært etter at han sluttet i P7 for å begynne i Indre Sjømannsmisjon, der han blant annet jobbet som daglig leder.

– Jeg har vært engasjert i radioarbeid det siste året, som styreleder i Radio DSF, som eies av Norges Samemisjon, forteller Wastvedt.

Endringer i staben

Av staben som Ole Andreas Wastvedt jobbet med fram til 2016, er det bare programansvarlig May-Britt Liljeroos Lauvik igjen. Hun og kontormedarbeider Kristoffer Hjortland vil øke sine stillinger med 20% hver de neste seks månedene.

Radio- og TV-pastor Ingvald Kårbø vil de neste seks månedene få en kombinert stilling som radio- og TV-pastor og fungerende daglig leder i P7.  I tillegg vil utvikler og forkynner i P7, Ole Kristian Sameien, overta en del av de oppgavene som daglig leder tidligere har hatt ansvar for, blant annet P7s internasjonale mediemisjonsarbeid gjennom TWR.

Journalist Brit Rønningen har medvirket til denne artikkelen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.