NYE PÅ BILDØY: Øyvind Golten Pettersen, økonomi- og administrasjonsleder og Britt-Marie Landro Nordhaug, internatleder.. FOTO: PRIVAT

To nye ansikt ved Bildøy bibelskole

Øyvind Golten Pettersen (48) er ansatt som økonomi- og administrasjonsleder, og Britt-Marie Landro Nordhaug (44) blir ny internatleder. – Jeg ser fram til å få de med som en del av staben, sier rektor Andreas Evensen.

– Jeg har båret på en tanke om at jeg har lyst til å gjøre noe annet enn jeg gjør i dag, men jeg har ikke helt visst hva det skulle være, sier den nye internatlederen, Britt-Marie Landro Nordhaug.

I dag er hun avdelingsleder for hjemmesykepleien i Øygarden kommune. Hun har også en etterutdanning innen veiledning og ledelse, samt en rykende fersk eksamen i praktisk pedagogikk. Mulighetene skulle derfor være der for andre oppgaver enn sykepleie.

Ikke planlagt
Svaret på «noe annet å gjøre» kom litt overraskende en fredag i mars, midt under klargjøring av familie-tacoen.

– Det var noen som hadde delt annonsen på Facebook, og jeg tenkte at «den jobben har jeg lyst til å søke på», forteller Britt-Marie.

Dermed ble hun en av 26 søkere til stillingen.

– Vi hadde mange gode søkere til jobben, og flere av dem var svært aktuelle. Til slutt mente vi det var Britt-Marie som passet best, sier rektor Andreas Evensen.

Flere oppgaver
Stillingen som internatleder er tredelt og omfatter både internatdrift, utleieansvar og oppfølging av studenter. Britt-Marie innrømmer at det er den siste delen hun kjenner vibrerer mest i jobben hun starter i 1. august.

– Alle tre sidene ved stillingen er viktige, og jeg har en administrativ erfaring som gir kompetanse til både drift og utleie, men uten studentene hadde det ikke vært en bibelskole. Derfor blir det ekstra spennende å se hvordan det blir å følge dem opp i det daglige. Det blir en ny hverdag for meg, sier Britt-Marie L. Nordhaug, som også har lang erfaring seg som frivillig leder i barne- og ungdomsarbeid, nå sist i ImF Straume.

Kirkemann
Ny hverdag blir det også for Øyvind Golten Pettersen som allerede er i gang i sin nye jobb som økonomi- og administrasjonsleder. Han kommer fra stillingen som daglig leder ved Sotra Takstol.

«Den stillingen vil jeg søke på», tenkte også han da han så annonsen.

– Jeg er oppvokst på Glesvær litt lenger ute på Sotra og kjenner derfor til Bildøy bibelskole fra tidligere. Men jeg er ingen bedehusmann, tilhørigheten min er i den lokale kirken, sier han.

Ramme for livet
Øyvind er utdannet siviløkonom og har ikke bare jobbet med tak. Han har også vært ansatt i den lokale attføringsbedriften Trigger, så arbeid med mennesker er ikke ukjent.

– Jeg gleder meg til å være med og lage en god ramme for studentene og kunne gi dem en plattform for veien videre i livet. Bildøy gir meg en mulighet til å jobbe med mennesker og det jeg tror på, sier Øyvind Golten Pettersen.

Også hans stilling rommer flere oppgaver. En av dem er å nytte potensialet for inntektsskapende aktiviteter ut fra muligheter i bygg og fasiliteter.

– Jeg kommer utenfra og fra privat sektor og kan kanskje se mulighetene med litt andre øyne, sier Øyvind.

Søkere i kø
Også til stillingen som økonomi- og administrasjonsleder var det gode søkere, åtte i tallet.

– Det er gledelig å merke at Bildøy er en attraktiv arbeidsplass, sier rektor Andreas Evensen, som ledet arbeidet med rekrutteringen. Med seg i prosessen hadde han rekrutteringsbyrået Human til å kartlegge og teste kandidatene.

– Jeg er veldig fornøyd både med prosessen og med valgene vi har gjort, og jeg ser fram til å få de med som en del av staben, sier rektor Andreas Evensen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.