Martinsen blir kretsleder i Nordmøre og Romsdal

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Ansettelsen ble vedtatt av kretsstyret i Nordmøre og Romsdal indremisjon (NRI) mandag kveld, og nyheten ble meldt på kretsens egne hjemmesider onsdag. Ole Christian Martinsen har vært barne- og ungdomskonsulent i kretsen siden sommeren 2015.

Fryktet leder-fella
Kretsstyret har arbeidet med ansettelsen en tid etter at dagens kretsleder, Arild Ove Halås, i vinter gav beskjed om at han ønsket å gi seg neste sommer. Da vil han ha sittet 12 år som kretsleder.

– Det har vært viktig å unngå å komme i samme situasjon som mange andre kretser i ImF hvor man blir stående uten kretsleder. Samtidig har kretsstyret startet et arbeid for å se på de samlede arbeidsoppgaver i kretsen og den totale kabalen av ansatte, oppgaver, økonomi m.m. Det er satt ned en arbeidsgruppe som skal gå igjennom dette, skriver kretsen på hjemmesiden.

Førstevalg
Arbeidsgruppen fant raskt ut at de allerede hadde en person ansatt med den utristning de var på jakt etter, og et samlet kretsstyre valgte å kall Ole Christian Martinsen som leder for kretsen fra neste sommer. Det første året blir et prøveår med permisjon fra dagens stilling som leder i ImF-Ung Nordmøre og Romsdal.

– Vi er glad for at vi kan planlegge dette skiftet i god tid, og at vi allerede nå har tingene på plass. Nå kan både kretsstyret og administrasjonen få god tid til å legge til rette og planlegge skiftet, sier kretsledelsen.

Halås fortsetter
Også dagens kretsleder uttrykker glede over at Ole Christian Martinsen har sagt ja til kallet om å bli hans etterfølger:

– Han er den personen vi trenger for å lede indremisjonsarbeidet vårt inn i fremtiden og er både åndelig og menneskelig utrustet til denne oppgaven. NRI trenger nye og yngre krefter inn i ledelsen av arbeidet, så dette var det beste som kunne skje kretsen vår.

Selv skal Halås fortsette i kretsen i en delstilling som forkynner med noen adminstrative oppgaver.

Ole Christian Martinsen kommer opprinnelig fra Bergen, er gift med Kristin og har tre jenter (Ingunn, Ellen og Tilla) fra 1-7 år. Familien er bosatt i Torvikbukt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.