Søskenpar minnes Crouch

Linn Borgny og Benjamin Røen har spilt sammen med Andraé Crouch, og nå i helgen skal de synge hans sanger i Samnanger og Fusa.

SAMNANGER: – Det er kantorekteparet Eilert Tøsse og Anne-Lise Nesteby Tøsse i Samnanger menighet som arrangerer konsertene. Det er et samarbeid mellom Samnanger og Fusa, både bandet som skal spille, og prosjektkoret har medlemmer fra begge kommunene, forklarer Marit Andresen Røen og legger til: – Vårt ønske og bønn er at både de som synger og de som kommer, får oppleve det sterke budskapet i tekstene.

Marit er selv med i prosjektkoret, mens mannen Knut Inge og barna Linn Borgny og Benjamin er solister.

Prosjektkor
– Vi har også fått med oss i prosjektkoret de eldste i barnekoret vårt, King Sing, de som er mest glad i å synge. Det er for at de skal få større utfordringer, sier Marit.

Prosjektkoret som hun snakker om, betyr mye i Samnanger.

– Prosjektkor er noe vi har hvert semester her i Samnanger. Hver gang er det med noen som kanskje ikke går så ofte i kristen sammenheng. Mange synes det er stas å få være med i prosjektkoret, sier Marit Andresen Røen.

En utfordring
Det kan King Sing jentene Shayrhaine, Jasmne Nilsen, Sandra Ulevik og Elise Hitland bekrefte. De skal alle delta i prosjektkoret under helgens konserter.

– Det er kjempegøy, synes Jasmine.

– Det er litt vanskelig. En utfordring. Det er veldig mange sanger, og det er spennende om vi klarer å lære alle sangene, sier Sandra.

The king of gospel
På konsertene blir det bare sanger av Andraé Crouch. Det er en hyllest til sangeren som ble kalt «The king of gospel», og derfor har man kalt konsertene To God be the glory etter en av hans mest kjente sanger. I kveld blir det konsert i Haga kirke og lørdag ettermiddag i Eikelandsosen bedehus.

Marit kan avsløre at barna har et spesielt forhold til «The king of gospel».

– Linn Borgny og Benjamin Røen besøkte og sang i Andraé Crouch sin menighet da vokallinjen ved folkehøyskolen som de hver sin gang gikk på, hadde turer til USA. Ellers har de sunget Andraé Crouch sine sanger i koret Reflex, hvor begge to er med, forteller hun.

I marsnummeret av Sambåndet blir det reportasje fra fredagens konsert.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.