DAGLIG LEDER: – P7 ønsker å følge med i tiden og sørge for at vi også når nye generasjoner med det gode budskapet om Jesus Kristus, sier Ole Kristian Sameien. FOTO: P7 KRISTEN RIKSRADIO

Fra konstituert til fast P7-sjef

P7 Kristen Riksradio har ansatt Ole Kristian Sameien (52) som daglig leder i fast stilling. Sameien har vært konstituert daglig leder i P7 siden august 2022.

Publisert 19. mai 2023 kl. 16.38.

Det får sambåndet.no opplyst fra den kristne mediekanalen der ImF er en av medlemsorganisasjonene (se faktaboks nederst).

Ole Kristian Sameien kom til P7 i februar 2020 som utvikler og forkynner. Tidligere hadde han i nesten 17 år jobbet som pastor i Hamarkirken, som er en forsamling tilsluttet Norsk Luthersk Misjonssamband.

Mediemisjon

Før han ble pastor, har han siden 1996 hatt ulike stillinger i Misjonssambandet.

– P7 er en mediemisjon som ønsker å formidle Guds ord der folk er – på radio, TV og andre medieplattformer. P7s radiovirksomhet vokser, og i store deler av landet er P7 den største kristne radiokanalen, påpeker Sameien.

Endring

Den nyansatte daglige lederen viser samtidig til at medievanene er i endring. – P7 ønsker derfor å følge med i tiden og sørge for at vi også når nye generasjoner
med det gode budskapet om Jesus Kristus, sier Ole Kristian Sameien.

Han gleder seg til å utvikle P7 videre sammen med dyktige medarbeidere.

To konstituerte

Etter at Kenneth Hjortland høsten 2021 gikk ut i permisjon og senere sa opp stilling som daglig leder for P7, for å bli fosterfar på heltid, har kanalen hatt to konstituerte daglige ledere. At man ventet med å ansette ny daglig leder i fast stilling, har sammenheng med fusjonssamtalene med PTro, som nå er lagt på is.

Først ut var radio- og TV-pastor Ingvald André Kårbø. Da han gikk ut i farspermisjon, overtok Ole Kristian Sameien, som altså nå får lederstillingen på fast basis.

Fakta

● P7 Kristen Riksradio er en tverrkirkelig medieorganisasjon basert på Lausanne-pakten.
● P7 har fem medlemsorganisasjoner: Den indre sjømannsmisjon, Ibra Radio, Indremisjonsforbundet, Kabb (Kristent arbeid blant blinde og svaksynte) og Tro & Medier. P7 samarbeider også med andre kristne organisasjoner.
● P7 har hovedkontor i Straume Forum i Øygarden kommune.
● P7 har fire ansatte i tillegg til flere frivillige medarbeidere.
● P7 er en partnerorganisasjon med Trans World Radio og samarbeider om internasjonal mediemisjon med TWR.
● P7s radiokanaler har ca. 20.000 daglige lyttere, og over 50.000 månedlige lyttere på landsplan.

Kilde: P7 Kristen riksradio

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.